U koliko niste pristalica estetske hirurgije, domaća krema za povećanje grudi bi mogla biti pravo rešenje za vas.  Lako se priprema i daje odlične rezultate.

U ženskoj je prirodi da konstantno teži da izgleda bolje. Dobar komad odeće ili šminka zasigurno će popraviti naš izgled. Vežbanje i ishrana dovesti liniju do savršenstva, ali šta učiniti ako imam male grudi? Da li je estetska hirurgija jedino rešenje? Nije.

Primetili ste da grudi rastu u pubertetu i trudnoći. Zasigurno znate da su za to zaslužni hormoni. Postavlja se pitanje kako stimulisati te hormone da rade. Ishrana, vežbe i određeni spoljni stimulansi mogu pokrenuti vaše hormone. Najveći vaš saveznik jesu biljke.

Ishrana

Za bujnije poprsje, prvenstveno je potrebno da izbacite brzu hranu, a ubacite hranu bogatu proteinima. Gazirane sokove zamenite čajevima i vodom i u svoju ishranu uvedite što više bilja koje ćemo navesti u nastavku teksta.

 • lan – sadrži najveću količinu estrogena, poželjno je lan uključiti u svakodnevnu ishranu;
 • soja i sojino mleko – dve čaše sojinog mleka dnevno i rezultati će biti brzo vidljivi;
 • pasulj i grašak;
 • orašasti plodovi;
 • hmelj;
 • kupus i karfiol.

Vežbanje

Postoji niz vežbi koji će stimulisati rast vaših grudi. Medjutim, ja bih izdvojila jednu. Plivanje prsnim stilom će ojačati vaše grudi, pospešiti cirkulaciju i dovesti vašu liniju u red. Plivanje dva puta nedeljno zasigurno će dati izvanredne rezultate.

Domaća krema za povećanje grudi

Podelićemo sa vama recept kako da sami kod kuće napravite kremu za povećanje grudi. Mnoge kreme za povećanje grudi sadrže štetne hemikalije, a kada je pripremite sami, znate šta koristite i jedino tad ste 100% sigurni da je krema zdrava .

Korišćenjem ove kreme neće samo delovati da su vam se grudi povećale, već će one zaista porasti za jedan broj. Da se na ovaj korak odlučite verovatno će vam trebati puno vremena, ali kada se odlučite sve ostalo je i više nego jednostavno.

Ovo je spisak potrebnih stavki i sastojaka:

 • Sveže bilje: Piskavice, semenke kima, blaženi čkal, saw palmetto (možete h naći u prodavnici zdrave hrane).
 • Blender
 • Čista staklena tegla za konzerviranje
 • Votka
 • Flašica sa pipetom na zatvaraču

Sledi priprema po koracima:

Stavite biljke u blender i usitnite ih. Zatim ih uspite u pripremljenu  staklenu teglu. Nalite ih votkom toliko da bude oko 3 cm iznad nivoa biljaka. Zavrnite poklopac i čuvajte ih 40 dana na tamnom i suvom mestu. Na svaka tri dana promućkajte teglu.

Procedite tečnost od lekovitog bilja kroz gazu. Sipajte tečnost u flašicu sa pipetom. To će trajati nekoliko godina. Koristeći pipetu stavite jednu kap na kašiku losiona, dobro izmešajte i umasirajte na grudi. Pravite male količine kreme, jer je možete koristiti samo nedelju dana. Najbolje je mešati ih baš tad kada planirate da koristite, umešajte malu količinu i odmah potrošite.

Ova krema deluje jer su biljke fermentisane i nanete direktno na vaše grudi. To je najbrži način da ih unesete u svoje telo (osim da ih jedete). Prve rezultate videćete za od 4 do 8 nedelja.

Probajte još danas. Za pripremu kreme za uvećanje grudi niste sigurno prezauzeti.

. . .

Mnoštvo zanimljivih tekstova, koji će vam pomoći da unapredite svoju lepotu, možete pronaći ovde.