Ideja

Ideja o nastanku ovog sajta potekla je od par elegantno popunjenih osoba koje su rešile da na jednom mestu sakupe što više efikasnih dijeta koje mogu biti od pomoći punijim osobama da budu manje pune 🙂

Strategija

Na stranicama Dijeta.net-a – trudimo se da za vas postavimo odabrane i najefikasnije dijete sa što više pratećih detalja (sitnice koje život znače) koji će vam olakšati da dosezanje cilja bude što prijatnije.

Odgovornost

Kao što je rečeno u prvom stavu, ovo je zbirka dijeta a ne medicinski sajt. Svako od nas je različita i jedinstvena osoba sa njemu svojstvenim potrebama, zdravstvenim stanjem i, naravno, svako od nas odgovara za svoje postupke. Dakle, ukoliko želite da sprovodite neku od dijeta spomenutih na ovom sajtu – naš savet je da se konsultujete sa vašim lekarem, nadrilekarem, šamanom ili nekom drugom osobom u koju VI imate poverenja i za koju mislite da će VAMA dati najkvalitetniji savet. Odgovornost uredništva sajta www.dijeta.net je ravna 0 (nuli) ukoliko nešto pođe naopako pri korišćenju neke od navedenih dijeta.

Uredništvo se takođe ograđuje od sadržaja drugih sajtova koji se reklamiraju na stranicama dijeta.net-a tj. ne može garantovati o kvalitetu usluga, proizvoda ili nečega trećeg što se na reklamiranim sajtovima nudi.

Uslovi korišćenja sajta

Sajt se nalazi pod Creative Commons 3.0 licencom a šta to praktično znači možete pročitati OVDE.

Aktivnosti na sajtu

Sajt se ažurira 2 puta nedeljno, a komentari i nove teme mogu se svakodnevno dodavati ispod tekstova, na blogu, forumu, FB stranici, Twitter-u… gde stignete :).

Imate priču koju bi ste voleli da podelite sa drugima?

Ako imata sopstvena iskustva – podelite ih sa nama – rado ćemo ih objaviti. Najveći imperativ hiljadama ljudi koji ovoga trenutka pokušavaju da dostignu željenu težinu je upravo lično iskustvo kroz koje je neko prošao i uspeh koji je postigao.

Finansiranje sajta

www.dijeta.net se finansira isključivo od reklama i to tek toliko da može normalno da funkcioniše. Ukoliko imate sajt i zainteresovani ste da se oglašavate na www.dijeta.net – uvek se možete obrati uredništvu na e-mail: [email protected]. Prosečna mesečna posećenost sajta je preko 150.000 poseta.

Zaključak

Želimo da www.dijeta.net bude sajt sa stabilnom posetom gde će posetioci aktivno pomagati na izgradnji sajta putem priloga, komentara, sugestija i sl. Ne zaboravite – zajedno smo jači, a uz jačinu možemo da budemo i – vitkiji!