On ti je za oblikovanje tela dusu dao!

a jel plivas zenski ili muski,ja znam samo zenski i ledjno kao nesto valjda je dovoljno
sta mislis o 30minuta konstantnog plivanja,ja sam juce probala verovatno prvi put u zivotu(a zivim na moru
) i mogu ti reci da me ubise i noge i ruke .nisam jos kupila dvd za aqua aerobik ali sama radim neke vezbice,drzim se za ivicu gde je duboko,i dizem nogu do 45 stepeni i dole,tako 50 puta svaku nogu,a takodje dizem i u nazad i u napred,tako da uradim 150puta po nozi.probala sam danas i da trcim u bazenu jer krece od pliceg prema dubljem pa eto i tu vezbe heheheh
...dobro malo sporije,ali ne mnogo!Brze tako plivam,kad glavu zaronim na svakom izdisaju!Ma,udavi te ja sa glupostima!
A za vezbice,ja ne znam mnogo.....jer su mi dosadne,a i kad plivam ovim mojim tempom vise kcal gubim....zato i ne vezbam u vodi!Probala sam jednom(gledajuci vaterpoliste)
da stavim ruke iza glave,a samo nogama da idem kao kad vozis bajs....i nije ni malo naivno,odlicna vezbica za noge i stomak!Probaj!
A ja cu morati da dodjem malo do tebe,da ti uzivo pokazem kako plivam!
Bas ti zavidim!

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.