Imam skoro 27 godina,165 visoka i zeljena tezina 53kg.u poslednja 4 meseca otisla sam na 68 kg uslede ne kretanja,ne zdrave ishrane,gaziranih sokova na tone,manjka vode itd.zaista sam ocajna,grozno izledam,kao bumbar sam,svuda je salo,ruke,struk,cak i deo gde su rebra,a o celulitu da ne pricam....

Sto se tice ishrane vec sam uzela program od mog nutrucioniste,tako da sam tu ok,ali vezbanje mi je problem....
Naime,dugo nisam vezbala,svuda se krecem kolima,tako da mi je kondicija verovatno ravna nuli.Inace ne volim trcanje,a i radi istorije epi napada u pubertetu nije mi preporucljivo.Setanje,brzo hodanje,bicikl je ok,to mi odgovara.Ispred kuce se nalazi staza duga nekih 20 km koja mi je dostupna za setanje.pa me zanima kako da pocnem program vezbanja?sa setnjom?koliko?da li da krenem u teretanu?da li bi mi pilates pomogao?kod kuce imam pilates veliku loptu,a kupila sam u Nike-u onu spravicu(ne znam kako se zove)kao federi sa ruckama za vezbice,to se rasteze,razumecet me nadam se.
molim vas dajte mi savet,imam bazem pa bi plivanje bilo super ali jos nije pogodno vreme,pomozite mi da uskladim vezbanje sa ishranom i da se otarasim ovog sala.
da li da koristim termoaktivne kreme u toku vezbanja sa vrucim pantalonicama,ranije sam koristila i imalo je efekta?
nadam se da vas nisam udavila,hvala najlepse unapred,cmok