Večeri se već radujem, popila previše kafa, gosti su me izludeli danas. Narukvica već pokazuje skoro pa cilj dakle buran dan sa baš malo hrane. Opet sam potvrdila sebi da kada ne unesem za doručak jak protein ili UH prosto pregladnim do ručka a pogotovo danas.
Ne mogu svinju u oči da pogledam...a ni koku...ni jagnje...evo sad ni ribu 

Ono kako ja radim je da uvek imam ono što se trenutno može naći kod nas a to je kupus, salata, pečurke, kelj, plavi kupus, konzerve tunjevine (iako je ne preporučuju), brdo susama, lana i začina. I onda recimo bezukusnu salatu ja pospem ispečenim susamom i mlevenim lanom, da li susam išao za večeru ili ne ja tako radim. Kada ne znam šta za večeru onda izdinstam po malo luka i malo pečuraka i onda dodam ili belanca ili malo mesa i tonu neke salate sa strane rendane (kupuse, malo ovoga, onoga, i celer, djumbir, semenke) nije da je baš jako ukusno ali je jestivo
E sada taj sir navodno ne bi trebao za večeru međutim ja stvarno iskreno mislim da su oni malo po tim grupama preterali jer opet kažem TOGA U KNJIZI NEMA. Dakle sir može za večeru po mom jeloviku tj ja ga koristim ali onako umereno, malo i ne stalno već kada imam tako siromašan meni kao danas bez UH i mesa uopšte onda pojačam proteine za večeru. Možeš i neku ribu na teflonu pa pored da dinstaš malo povrća. A za bananu ješćeš sutra
skloni je negde da ti je ne pojedu i ostavi je za sutra.

veliko hvala 

Najviše mi se dopada što mi je mozak "tripovao" da su špagete koje obožavam jer ni špagete realno nemaju nikakav ukus samo su tako primamljive. Ovo se isto uvija oko viljuške, skuplja sos i stvarno kada se tako tanko iseku ne postoji neka razlika.

Kad svestignes to da spremis... Ja se nadam da cu seopasuljiti brzo i ozbiljno krenuti sa dijetom

inače onako iskreno, mislim da zaposlene žene jako teško mogu da kombinuju hrono (čast izuzecima) ali pričam o tome da moraš da smisliš unapred 3 obroka u isto vreme. Da nisam kod kuće ne verujem da bih mogla išta od ovoga. Ja namerno stavljam recepte ovde i pišem tamo u hrono receptima, možda dobiješ ideju, jer vidim da samo nas dve pominjemo hrono na forumu u ovom trenutku. Pokušaj da imaš uvek crni hleb, pa kako si za večeru uzela belu pogaču, kada zagusti bolje da uzmeš nešto integralno.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.