Danas putujem kod sestre. Njen cilj je oko 5 kg za mesec dana a bilo bi lepo da to uspem i ja, mada sumnjam jer je dobar višak već nestao, svakako ću uskoro ubaciti i neku svežiju sliku pa ako uspem i da je zamenim za avatar

Plan je da primenim onu ishranu koju sam imala kada sam došla na forum, tj da se pridržavam u toj meri jer su i rezultati bili odlični. OD FA planiramo rolere, šetnju, bajs i jogu a u dvoje je sve mnogo zanimjivije!
Ona će biti zadužena za nutri bulet užine a to će taman rešiti i moj problem neuzimanja voća.
Napraviću i svoj hleb od proklijalih zrna ali se samo bojim da će mi se od ovih vrućina pšenica ukiseliti pre nego što proklija

Iako sam dosta eksperimentisala sa pravljenjem tog hleba, ipak nisam našla dobar recept pošto se dosta lepi za zube dok se jede, pa ako neko ima recept ili savet rado bih ga saslušala

Već danima zagledam ljude na ulici i oblik tela i neverovatno je kako možeš provaliti kako se neko hrani baš po obliku tela. Ja imam jaču pozadinu i noge ali ništa ne visi, zadnjica je formirana i ne talasa se. Uglavnom mnoge žene imaju mršavije noge i pozadinu ali kada se okrenu iz profila, stomak im je mnogo veći nego moj - koliko sam ja primetila čim sam uvela testo i više hleba u ishranu (pre oko 2 nedelje) stomak je porastao drastično, kada sam to ukinula vratio se na normalu. Sviđa mi se kako mi se oblikovalo telo ishranom, prosto neverovatno pošto sam do sada uvek mršavila samo uz vežbe a sada je ovo isključivo hranom.
Inače prestala sam da pušim, ima oko mesec dana ali sam zamenila cigarete elektronskom cigaretom i čak i to koristim jako malo u toku dana tako da sam prilično zadovoljna što sam se otarasila te loše navike i što nemam potrebu za cigaretama uopšte!
Uradila sam i tattoo

i sada bih još jednu
Sve u svemu jako sam zadovoljna postignutim a pogotovo što ovo priželjkujem već 12 godina, sada mi deluje lako iako nije bilo i što je najbitnije čak i kad sam jela mnogo više i kada nisam pazila skoro mesec dana, ipak se nisam ugojila ništa već stagnirala što samo potvrđuje to da je višak otišao na pravi način i pravim tempom.
Pisaću u dnevniku i sestrine rezultate pošto će mi to doći kao neki projekat