Pa ja sam u PMS tj već završnom potpuno sam zaboravila, one lude nervoze nigde pa nisam ni primetila. Inače u PMS mogu da jedem slano, slatko i kiselo u isto vreme koliko mi je jak apetit. Možda zato i moji obimi ne mrdaju
Dan 10
8h D: testo (integralno brašno, voda, so) preliveno kuvanim paradajzom, pečurkama, origanom i sirom.
Ceo dan nakon toga jurnjava i rešila sam da trening bude pre ručka - 15 min udaranja u džak i 70 čučnjeva (izazov dan 9)
16h R: ćufte od mlevenog mesa (samo meso, so i mleveni lan) ispržene na malo masnoće, nalivene paradajzom i u tom sosu sam dinstala i pečurke i kupus salata BEZ HLEBA, već mi je sada svejedno imala hleb ili nemala.
21h V: kajgana od belanaca sa prazilukom, pečurkama, kupusom i keljom uz chia semenke, lan i susam - totalni zbrlj Kelj je bio potpuni višak i samo mi kvari sve.
Recept: chia semenke potopiti u malo vode i ostaviti 15 min. Susam ispeći na teflonu, obavezno stalno mešanje i kada mislite da je gotovo mora se prebaciti u drugu posudu jer ako se ostavi u istoj izgori potpuno i bude gorak. Pomešati belanca, chia semenke i susam. Izdinstati malo praziluka, malo kupusa, kelja (može i da se izbaci), malo pečuraka dok ne omekša, dodati začine. Ja sam ovo izvadila iz tiganja i u isti nalila belanca, ostavila da se zapeku, opet vratila na njih ovaj fil malo sačekala i okrenula, još malo zapekla i super. Možda nekom zatreba ideja

Narukvica broji skoro 15 000 koraka, do kraja dana ću sigurno ispuniti i svoj gol što je super i dosta retko