Odgovori 885 postova
Lunin dnevnik "Ješću sutra"
  • pink rose
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Lunin dnevnik "Ješću sutra"

od pink rose » pre 9 godine

Pozdrav Luna, zavirih u tvoj dnevnik i eto naleteh na dosta intersantnih podataka...super ti je ovo za FA i trosenje kalorija u toku dana...bas su me obradovali podaci koje si navela.
    Zelim ti svu srecu sa postizanjem zeljene tezine. :)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Kapiram ja to sve, ali ja sam svakako u tankoj vezi s mesom, uveče bi mi bilo skoro nepodnošljivo. Ne mogu baš toliko da se upravim... Tu i tamo može da prođe, ali jbg ne mogu. Ja večeram oko 23 h i tad mi je kasno za teške stvari.
    Topik, off :D .
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 9 godine

od Luna85 » pre 9 godine

Nikaka problem za piskaranje što se mene tiče.
    Pink rose i Debelicka hvala :)

Sutra mi stiže vaga i ne mogu da je dočekam presrešću poštara pre i nego dođe na posao :D iako po garderobi vidim da se nešto malo dešava. Danas počinjem i sa lupanjem u džak pošto od teretane ništa za sada iako je obožavam.

Sad nešto razmišljam ako se salate kisele limunovim sokom, zašto ne bi mogle i grejpom, imaju isti sastav manje više a grejp generalno vezuje masti i ubrzava trošenje kalorija. To ću da isprobam danas za ručak.
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Sigurno bi moglo, gledala sam na TV-u da začinjavaju i narandžom ...
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Pa ja sam u PMS tj već završnom potpuno sam zaboravila, one lude nervoze nigde pa nisam ni primetila. Inače u PMS mogu da jedem slano, slatko i kiselo u isto vreme koliko mi je jak apetit. Možda zato i moji obimi ne mrdaju :D

Dan 10
    8h D: testo (integralno brašno, voda, so) preliveno kuvanim paradajzom, pečurkama, origanom i sirom.
    Ceo dan nakon toga jurnjava i rešila sam da trening bude pre ručka - 15 min udaranja u džak i 70 čučnjeva (izazov dan 9)
    16h R: ćufte od mlevenog mesa (samo meso, so i mleveni lan) ispržene na malo masnoće, nalivene paradajzom i u tom sosu sam dinstala i pečurke i kupus salata BEZ HLEBA, već mi je sada svejedno imala hleb ili nemala.
    21h V: kajgana od belanaca sa prazilukom, pečurkama, kupusom i keljom uz chia semenke, lan i susam - totalni zbrlj

Kelj je bio potpuni višak i samo mi kvari sve.
    Recept: chia semenke potopiti u malo vode i ostaviti 15 min. Susam ispeći na teflonu, obavezno stalno mešanje i kada mislite da je gotovo mora se prebaciti u drugu posudu jer ako se ostavi u istoj izgori potpuno i bude gorak. Pomešati belanca, chia semenke i susam. Izdinstati malo praziluka, malo kupusa, kelja (može i da se izbaci), malo pečuraka dok ne omekša, dodati začine. Ja sam ovo izvadila iz tiganja i u isti nalila belanca, ostavila da se zapeku, opet vratila na njih ovaj fil malo sačekala i okrenula, još malo zapekla i super. Možda nekom zatreba ideja :)

Narukvica broji skoro 15 000 koraka, do kraja dana ću sigurno ispuniti i svoj gol što je super i dosta retko :)
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

AAAAAAA stigla vaga :D 70 kg!!! E sada imala sam 73 ili 74 kada sam počela pošto sam se merila sa 72 a posle toga jela i jela i jela dva meseca pa manje od 72 nije bilo. OD danas uvodim i Garsiniu, mnogo sam čitala o tome i uglavnom ona vezuje UH, e sada fora je što ja sa ovom ishranom jedva i ubacujem UH ali videćemo.
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Bravo, tebi baš lepo ide!!!
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • pink rose
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od pink rose » pre 9 godine

Bravo za tih 70 kg..... :pivo:
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

Bravo bravo, odlicno za pocetak :skakutalo:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • signorina
    Amater
    Amater

od signorina » pre 9 godine

Bravo! Draga, ti si već ispod moje željene težine! :D
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • Megili
    Početnik
    Početnik

od Megili » pre 9 godine

I ispod moje željene :D Dobra vaga čuda čini,moraću i ja da nabavim još jednu :D Šalim se malo, bravooooooo za tebe :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

EKSTRA!!!
    Jeste minimalizovani su uh, ovi. Jel praviš te lepinjice i čuda? Meni se baš sviđa kako izgledaju, čak mislim i da ih napravim jednom kad budem dokona.
    Dobrodošlica vagi. :mahalo:
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Hvala vam devojke, ovo je za motivaciju svakako presudno i toliko se radujem ovom forumu jer nema veće motivacije od poz komentara :)
    Narcisa nikako ne mogu da povežem na šta si se nadovezala za minimalizovano :D
    Ako pitaš za hrono ishranu i doručak redovno imam crni hleb koji smutim od 3 vrste brašna i brdo nekih semenki. A do sada sam pravila i picu sa testom od integralnog brašna, mafine a za sutra sam planirala pogačice sa integ.brašnom i sirom ili ću da probam da napravim heljdine kore :) Ostala mi je navika da pravim testa pa mi nije frka da ustanem u 7h da do 9h bude pečeno, mada sa ovim brašnom sve to ide brzo :)
    Megili, Signorina tako i ja pomislim kada je neko ispod moje :)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Ugljikohidrati (Uh) su minimalizovani i dozvoljeni samo u doručku :D .
    Ove cure što sam pominjala su se navadile na te neke brze lepinjice, koje mi izgledaju savršeno.
    I mi se radujemo što imamo takvog člana u svojim redovima 8) . :mahalo:
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Aaaaaa ček dok ja shvatim :)
    Ne znam baš na koje misliš pošto ja uglavnom bez recepta napravim, smutim pa prospem pa kako ispadne ali ako imaš nešto zanimljivo slobodno prosledi :)
    FB hrono grupe, stranice i ostala čuda ne posećujem jer mi ne prija energija tamo.
Odgovori 885 postova