EEEe,Dudo...otkad sam se ukucala 2 nedelje sa 88,1 i varijacije na + 500gr. obavezno,nikako manje od ovoga,stala sam googlati,traziti,ispitivati...
Obratiila se i tebi,saveti su ti dragoceni..par puta si mi rekla da nemas uvid u jelovnike,evo ih nista se nije promenilo..dorucak-varena,przena jaja, sa 2 paprike,krastavac jedan,radeci nesto moze da pojedem jos jedan krastavac..rucak-tunja, salata od krastavaca,rotkva,ovaj paradajz sto je izasao na pazar nekako mi je kiselkast..(nije makedonski,garant..

) i ne prija mi; meso jedem iskljucivo przeno, svinske snicle,bareno pilesko sa zelkom salatom, za veceru ako ostane nesto od rucka,obicno jedem salatu mesanu tu dodam i crni luk,mala glavica,i nanu,magdanos,potpuno sam izbacila znaci sve ono sto sam mislila da me usporava ali rezultati sipak! Koristim i tikvice solo bez mesa,przene parike, to je znaci svo povrce koje koristom i pravim varijacije,obavezno oligovit i ako ne 2-3 litra vode onda obavezno 1,5 sa iscedenim limunom 1-2 kom.!:crybaby:
Ali bicu iskrena,takav mi je posao,sedeci ili putujuci..sedim obicno,od sastanak na sastanak,pred kopm. sam,od aktivnosti koje radim cistim bastu,zalevam, tu i tamo malo kopam,cistim travu..domace aktivnosti,neki program sportski stvarno nemam,osim sto setam,to mogu..zasada,
sledeci i tvoja upustva i link koji si mi dala, i iskustva drugih,umesila sam kolace sa cokoladom,dok sam mesila,topila cokoladu ,pojela sam kasiku cokolade,posle toga doruckovala pastetu,jogurt, sir,parce mesanog hleba..znas li sto mi se desilo?okus hrane koju sam tako dugo htela ocima-cokoladu,kolace koje se tope, u mojim ustima nisu imale takvu moc kao ranije!nisu mi se gadile,ali organizam je napravio valjda neku selekciju da mi to ne prija, nije mi ugodno,nije mi se htelo i shvatila sam da mi secer kao ukus nije potreban!rucala sam sir,dojela pastetu koja je ostala od dorucka,bila je veca 100gr.za veceru picu, casa piva,pojela sam vise pice od mog dragog, i bila sam puna da puknem! ujutru je vaga pokazala 1,400 plus, ali danas je 85,4!Dok sam jela nisam imala grizu savesti,niti me nesto morilo,samo sam se cudila kakvo li mi je telo!razmislaja sam dali moze ovo biti indikacija za usporeni rad stitne zlezde..?

pozz,