Ali zvuči zanimljivo. Oni ovde pričaju baš o hlebu, a ja sam mislila neku podlogu kao što je pravim sada sa ražanim brašnom.
Ali zvuči zanimljivo. Oni ovde pričaju baš o hlebu, a ja sam mislila neku podlogu kao što je pravim sada sa ražanim brašnom.
leonida napisao:Vidi, vidi ... ja bećarac uvek pravim sa jajima ... može i bez njih?

, da te pozdravim i da cestitam, odlican rezultat, a sigurna sam da ce da bude jos bolji
Zanimljivo je to p brasno. Pratim zaplet 

savrsenog ukusa ali pogubne za moj stomak i zeludac. Prvo zato sto sam bila jako gladna i jela ih vruce a drugo zato sto bas dugo nisam jela tako obimno i tu kombinaciju. Uglavnom i jutros osecaj u stomaku kao da sam tek jela i preskocila sam dorucak jer hranu ne mogu da vidim. Pijem samo kefir i pokusavam da smirim osecaj kamena u stomaku pa i naduven stomak. 

Hvala

Jednim delom ti si mi bila inspiracija da sama počnem da mesim
Mafini mi idu predobro ( i slani i "slatki"), Hrono pločice i lepinje takodje, hleb je jestiv
) ispalo je ok. Skuvala sam ih, turila u blender, propržila susam, malo začina i ispalo je ok. Drugi put su mi dali sirove leblebije. Skuvala sam ih sa malo sode( budu brzo kuvane), ali su ispale slatke
i šta god da sam stavila od začina unutra ta slatkoća je izbijala 

mafine nisam pravila 100 godina, daje neki recept molim te
OD brašna imam sve tako da pucaj!
Baš mi je drago da si pomenula moj pozitivan duh pošto od jutros širim negativan 
u humusu se to ne oseti i ispao je lep iako nisam stavila limun, zaboravila da ga kupim.

.

)Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.