Narcisa savest mi nije dozvolila da uzmem sendvic iako je proslo 7 sati od rucka, jela sam ipak tikvice, pečurke i krastavac i malo piva

Tzlj imam neku staru elektronsku iz ranijih dana ostavljanja pa povucem nju ponekad. A danas idem da kupim neku malo bolju.
Vaga me je opet obradovala, izgleda ono mesecno brljanje nije napravilo veliki haos. Doduse nisam okusila hleb ni tu vrstu UH 4 dana a smanjila sam i meso. Ishrana je sir i povrce i cini mi se da su rezultati brzi ovim tempom. Plus sam pojacala kretanje. Jedino sto voce nisam jela mesecima, inace ga ne jedem osim ako to nije grozdje, lubenice i slicno, ne znam koliko je to bas normalno. Doduse povrca sam unela za medalju. Ovaj moj malo ubrzaniji sistem skidanja mislim da dugujem bas povrću i salatama, jer za 30 godina, povrce sam jela jednom nedeljno a salate samo leti i to krastavac i.paradajz. Ovo se organizmu mnogo vise svidja

I nemam naviku da jedem na kasiku, to bih mogla da promenim. Opet se setim leonide i njenog lonca sa povrcem, kod mene toga nema nikad. Ne bi bilo lose da uvedem i corbice te vrste za rucak.