Dan 87
D - /
R - dva tosta sa malo kačkavalja, pavlake i kečapa
U - sladoled
V - zelena salata, rotkvica, krastavac, praziluk i pečurke.Iako imam vrtoglavice ne mogu više da podnesem da budem unutra, ceo dan sam provela napolju, kosila travu i sređivala dvorište. Rekla sam

gripu. Danas sam ponosno šetala belu usku majicu na bretele i dobila par komentara da me nikada nisu videli tako mršavu. Međutim pozadina nikako da spadne, valjda će tih famoznih 60 kg skinuti i nju najzad, pa da obučem kratku haljinu posle ne znam ni ja koliko godina i ponosno se prošetam

Toliko sam sanjala da budem mršava i sada kada se to dešava, tj kada je u toku, deluje mi kao da ću se sutra probuditi sa 15 kg više, nekako ne mogu da poverujem. Realnije mi je da skontam da ću dobiti 7 na lotou, nego da ću moći da se uvučem u svu onu garderobu koja me godinama zove iz ormana.
Eh da, u planu mi je tetovaža za vikend. Imala sam zakazan termin sada u subotu ali sam morala da odložim zbog gripa. Eto meni broj 3 u godinama, novo telo pa i tetovaža, pre samo par meseci je sve bilo drugačije

prosto je život prekratak da ne bismo ispunile životnu želju i smršale !!! (verujem da je to jedna od jačih želja većini nas ovde). Realno vreme tako brzo prolazi a ponekad za sebe ne uradimo ništa godinama, ovo je već jako veliko. Ja sam toliko ponosna na sebe i na sve vas koje uspevate zajedno sa mnom, jer lako je početi i imati motivaciju neko vreme, ali kada to neko vreme prođe većina se vrati na staro, a mi opstajemo. Iako sam počela previše da brljam, to i dalje nije dovoljno da mi pokrene plus na vagi a to je samo zato što sam se otarasila nekih glupih navika, izgleda trajno. Toliko mi je jako urezana navika da ne večeram kasno i da večera mora da mi bude lagana, da je to jedino pravilo koje ne kršim nikada ali to dolazi spontano bez ikakvog mučenja. Klincima sam spremala testeninu za večeru i nije mi palo na pamet da je probam. Razmišljam ispeći ću sebi pečurke sa jajima i tako ja dinstam praziluk i pečurke i uzmem dva jajeta, pa uzmem samo jedno i krenem da ga razbijem i skontam da mi jaje ne treba. Samo sam iseckala zelenu salatu, rotkvice i krastavac i ubacila u to pečurke i praziluk i eto mi večera. Čak mi je pola i ostalo. Prosto mi više mozak ne dozvoljava da radim neke stvari kao pre. I mislim da to više nije nešto što će nestati jer evo kod mene je već 87 dan kako sam promenila sve, nije to mala stvar

Eto dragi dnevniče, bio je ovo kraći izveštaj
pinki hvala ti od srca na podršci, i ja sam danas razmišljala kako su ovi gripovi sada mutirani, sve je otišlo bre u 3 lepe. I u pravu si i za ovo drugo, verovatno je taj zastoj od mesec ipo dana sada pokrenuo malo brže skidanje kg, to mi nije palo na pamet.