D - kefir, čija, lan
R - sarma
V - sarma
Dan 50 - ceo dan bila van kuće
D 8h - kefir, lan,čija, hleb
U - 12h - parče šunke i parče hleba
R 17h- kifla
V - 21h - sarma
Dan 51
D - kefir, lan, čija, hleb
R - malo sardine + kupus
V 19h - šnicla, pečurke, zelena salata
V2 21h - par čvaraka
Dan 52
D 8h - kefir, čija, lan
D2 12h - čvarci, kupus, parče hleba
R - špagete sa paradajz sosom
V - špagete sa paradajz sosom
Vaga ne ide dole ali ne ide ni u plus, već 7 dana konstantno 66,8 - sada bar znam kako se održava težina

Ovi kursevi su me malo poremetili ali s obzirom na to da je ovo tek početak moraću da se organizujem bolje. Ručak ne mogu da nosim jer nemam gde da ga jedem, a krećem oko 13h vraćam se oko 20h pa sam jedan dan ponela flašicu sa kefirom i semenkama pa sam to popila za obrok umesto nekog ručka. Videćemo. Za vikend imam neki rođendan, odlazim na par dana od kuće i verovatno će biti još brljeva ali trudiću se da sve to bude umereno. Ova bolest me je sprečila i da napravim hleb i odem po namirnice pa i da spremam i jela sam kako sam jela.
TZLJ - bombone su ispale savršene, jako mi se dopada ukus. ne znam da li sam pisala - skuvala sam jak čaj od domaće nane i njega koristila umesto vode u receptu. Prelije se šećer sa tom nanom, dodala sam kašiku soka od limuna, mleveni đumbir, mleveni karanfilić, kašiku meda i to se kuva neko vreme i kada se malo prohladilo dodala sam izdrobljen vitamin C u tabletama, jedno 5,6 komada. Sve promešala i na pek papir kašikom sipala smesu. Uglavnom ukus im je baš lep.