Pravila sam ponovo hleb sa proklijalim zrnima i po alfinom savetu sam napravila male lepinjice i sada nije živo unutra. Inače hleb i domaća vegeta je prošla test kod mame, koja se inače ne oduševljava ničim, ovim jeste, čak je ponela i hleb i malo "vegete" sa sobom i rekla mi je da nastavim da pravim i da napravim još ovoga jer je odlično i da bolji hleb nije jela nikada, ukus neobičan, ne može da ga definiše.
Vegeta mi se nekako brzo troši pa ću dodati više soli u nju a moraću uskoro još jednu turu. Ono što bi me zanimalo je da li može da se stavi količina u malo debljem sloju pa meša povremeno dok se sve ne osuši jer je proces dug. A mislim da ću probati jedan deo da sušim prirodno napolju, možda nas Sunce obraduje ovih dana

Još jedno pitanje čitala sam da je mnogo bolje mešati dva skroba nego dva proteina, da telo mnogo lakše vari dva skroba. Da li to znači da se može jesti grašak sa krompirom, tj sa čime kombinujete grašak?
Ja sam primetila da mi testo ipak nije omiljena hrana i da mogu da odolim čipsu iako ga svi grickaju oko mene

juče sam se smejala, kažem sinu "sutra vam pohujem meso" i on kao super i kasnije dodam ali ću ga pohovati na kokosovom ulju a kaže on "Znao sam da postoji neka caka!" Naravno šalila sam se, moja šnicla će biti na tom ulju, njima ću spremiti normalno, malo da im se umiri želja