Luna85 napisao:TZLJ bez mesa nema ni sitosti izgleda kod meneevo ceo dan sam gladna čak sam i jela između obroka, malo čokoladicu, malo mleka, malo jogurta, prosto danas nikako nisam bila sita a i kako bih pored čorbice za ručak, trebala sam uzeti još nešto. Kada jedem meso i to malu količinu koju jedem, često i manje od 100 gr ja sam baš sita dugo. Ručak čorbica, bez hleba daj Bože da je jadna imala 100 kcal, a večera tikvice i pečurke i sir, nije mi bilo dovoljno.
Ručak čorbica, bez hleba daj Bože da je jadna imala 100 kcal

. 

i stize najzad hleb sa klicama, ovaj put su proklijale savrseno nasla sam im sistem. Slobodno me koristi draga za primer svaki savet negde upijem za vek vekova.

, nadam se da će se zadržati do sljedećeg mjerenja. I nadam se da neće više biti loših dana. Bar ne prečesto.
Da na kraju znamo da ako stanemo na vagu, imamo opravdane razloge da ocekujemo minus, jer smo se pridrzavali rezima koji nam pomaze u eliminisanju viska ..ako pak krisom i netremice, resimo da brljamo, onda smo svesni i cinjenice da je los period neminovan a vaga ne mice. 

Ne brljam, ne grickam i tako.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.