Od rezultata još ništa, nemam vagu a merila sam obime koji su manje više isti ali me to baš i ne obeshrabruje. Za sada sam rešena, videćemo kasnije
Dan 8
10h D - crni hleb sa leblebijama i sirom i semenkama (chia, lan, pečeni susam) i malo suvog vrata.
15h R - oslić u rerni sa maslinovim uljem i začinima, spanać sa pečurkama i prazilukom i malo mleka, koliko god hrono isključivalo mleko ovo je od proverene krave i prosto mi nije jasno zašto se ne sme piti mleko ali hajde 
20h V - omlet od belanaca sa pečurkama punjen sirom i suvim vratom, kupus salata sa malo đumbira i celera.
21h - kuvano vino bez šećera
Danas je bio turbo dan, sa generalnim spremanjem i pranjem tepiha pa još nisam uradila moje izazov vežbe ali narukvica pokazuje skoro pa cilj - 17000 koraka.
Ono što mi je zanimljivo i što moram da podelim sa vama je da ukućani uopšte ne jedu između ništa, nikakvo grickanje, nikakve dopune. Ja im kažem ručak u toliko, pa pitam jel može večera u toliko i svi složni, ne traže između ništa. Prosto sada mislim da je to do mene, jer ne pravim ništa pa ni ne iznosim na sto, ne vide mene da grickam između obroka i nisu ni gladni. PAketići stoje na vidnom mestu puni grickalica i ne diraju se, a do skoro su se tamanili non stop. Zamenila sam pavlaku kiselim mlekom i ne bune se, međutim uredno spremam po dva ručka i dve večere jedno za mene drugo za njih i nije mi uopšte teško. NAvike su čudo, nadam se da će nešto od ovoga ostati i dalje. Užina mi nije potrebna, sita sam do svakog obroka a izgleda i njima.
FA - 46 sek plank, 60 čučnjeva.