divan rezultat
Da, da...mesec je odradio svoje 

Čestitke zbog minusa i čestitke zbog tog nekog odnosa prema svemu!
ovaj poslednji jelovnik (kobasice za doručak, piletina za ručak i piletina za večeru) ću prokomentarisati zbog svih koji čitaju:
i to u jednom neko baš jače meso – kobasice.
, jer ti ovo sigurno nećeš raditi svaki dan, nego samo ja koristim priliku da na ovom primeru skrenem pažnju svima koji čitaju da to ne bi trebalo da se radi.

znam da ne treba ali je takvo deljenje ispalo, zato sam danas izbacila meso iz ručka i večere. Iako se tu radi o baš malim količinama mesa - recimo 30ak grama kobasica, piletina za ručak je imala možda 50 gr, a belo meso za večeru oko 100ak. Tj pokušavam da kombinujem da kada jedan dan preteram sa nekom namirnicom, sledećeg dana je isključim.

evo ceo dan sam gladna čak sam i jela između obroka, malo čokoladicu, malo mleka, malo jogurta, prosto danas nikako nisam bila sita a i kako bih pored čorbice za ručak, trebala sam uzeti još nešto. Kada jedem meso i to malu količinu koju jedem, često i manje od 100 gr ja sam baš sita dugo. Ručak čorbica, bez hleba daj Bože da je jadna imala 100 kcal, a večera tikvice i pečurke i sir, nije mi bilo dovoljno.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.