Luna ja generalno rucam redovno, ali mi se nekad (kao juce i prekjuce) zadesi neka varijanta svedskog stola, sa koje nemam sa da pojedem od hrane, pa radije budem malo gladna nego da jedem to smece. Nije to meni do dijete, vec cisto do zdravlja - ne zelim da unosim u sebe nesto cisto radi "energije" - radije cu sasuti 2-3 kasicice secera u kafu da me "digne" nego da se trujem margarinima i biljnim kackavaljima.
Danasnji dan je prosao bolje...
15.03. mali VK
D: ovsene u kefiru, nes
U: nes
R: pilece belo na rostilju, gril povrce, paradajz salata (plastikaner - bolje da su mi posluzili gajbicu u kojoj je kupljen, bila bi ukusnija)
V: domaca prsuta, masline, casa vina
FA: blagi spinning 45min, trbusnjaci i sklekovi
Malo da se hvalim

Danas sam sastancila sa jednom ekipom koja me nije videla dosta dugo i dobila brdo pohvala. Jedna zenska sa kojom sam u prilicno dobrom odnosu me je cimnula na stranu na prvoj pauzi sa nekoliko briznih (i mozda malo iritantnih) pitanja koja svako ko smrsa cuje bar nekoliko puta. "Jesi li OK? Mislim, zdravstveno?" "Jesi li sama resila, ili te je lekar zaplasio?" "Da nisi malo prebrzo smrsala toliko?" Kada sam joj potvrdila da jesam zdrava, da sam sama resila i podsetila je da se nismo videle od proslog oktobra, trazila mi je pelcer
Pete su mi jos u losem stanju od onih prokletih cipela (koje sam odnela obucaru na "prevaspitavanje"

), pa su trcanje, hodanje i slicne omiljene mi zabave i dalje no-no, a i stopala me bole od neprirodnog hoda. E sad, nije da se nesto gegam ili sta vec, nego gazim pazljivije i opterecujem svod stopala da zastitim odrane pete. Za koji dan ce sve biti OK, ali mi trenutno to ometa normalno funkcionisanje. Stojeci stavovi u spinningu su mi trenutno nedostupni, pa generalno radim nesto sto vise lici na intervalni nego na pravi spinning.