Nisi me razumela! Ova dva vikenda sam probao da ga NE KORISTIM (moj Wellness plan je 12 meseci, sada sam u 5-om), a da idem punu ishranu, kao kada sam se TOVIO!... i po malo mi uspeva... jer opet preterujem. Dok koristim preparat po propisima, SVE MI USPEVA! Ali, ako pokušavam da budem pametniji, veći POPA OD PAPE, onda mi se to razbije o glavu. Nije, ali bi moglo... ima nekih negativnih osobina. Za sada su to samo puna creva ovih 6 obilnih obroka i onoga između obroka...
O svemoćnosti nema potrebe da pričam, jer on takav jeste... ako ga koristiš prema uputstvu i redosledu...
Ti si, verovatno kao i ja prethodno, ili koristila loše, previše reklamirane preparate, ili si podlegla štampi i hvaljenju u medijima... ti preparati ne rade, oni samo nose novce!...
Najvažnije je jesti zdravo, što mi HF donosi, a treći obrok mogu jesti sve što želim i volim bez obzira šta je. U održavanju mogu jesti 2 obroka šta volim i želim. E ja sam probao ono ZABRANJENO, da vidim malo i "ilegalu"... čisto radi eksperimenta...
Cenu neću napisati, ali da je mala, mala je. Visoka je sa stanovišta što je daješ "odjednom", ali je niska, sa stanovišta da je to "hrana za 60 punih obroka"... Lako je izračunati koliko se potroši za 60 zdravih obroka... pogotovu za osobu mojih gabarita...
E, sada, izračunaj mi, koliko puta ti ideš samo u nabavku (pijac, prodavnica i ostalo) za tvojih 60 obroka. Stavi tu u obzir i cenu benzina, jer i on se troši, gradski autobus, cipele, gume za bicikl, patike,... sve ulazi u cenu koštanja proizvoda koji pripremaš, i rad u kuhinji, i vreme u kuhinji, struja, ogrev, voda za pranje... pa onda realno oceni pripremu obroka. Ovde nema pranja, samo da se "plakne" posuda... jedna-dve nabavke soka za mesec dana (2,25 l * 6) * 4 ili ti 4 kartona soka odjednom... i to je svo vreme i utrošak vremena i novca za pripremu...
E, sad, verovatno će i ova rubrika biti zaključana, a moj post obrisan, zato što je neko pokušao da piše napamet bez ikakvog iskustva... OK... svestan sam toga... ja ću biti krivac, bez obzira ko je krivac... OK...
Milomir Milovanović - Miki (Šiško)...
"Herbalife" - Jeste li probali da mršavite na taj način?