Asja napisao:Pa, i ja bih htela isto to da znam... Kad me uhvati napad gladi, ona pojedem samo jedan ili dva krastavcica ili pecurke iz tegle. Onda to, ipak nije dovoljno. Onda uzmem samo jos zalogaj ovoga i zalogaj onoga... To se na kraju nagomila na nekoliko parceta hleba (belog naravno) manazanim, najceske eurokremom, onda cokoada, a da ne spominjem Jaffa Pettit Buerre keks koji prelijem mlekom i "rasturim se". Ne stanem dok mi ne pozli, a onda se smirim... !
Asja napisao:
Ma nema ljutnje na ovom forumu! Naprotiv, poredjenje je vrlo interesantno i bas mi se svidja taj pogled. Sledeci put kad resim da ubacim gomilu ne spojive hrane u stomak, seticu se te petarde! Al, moram da priznam da mi se nesto desilo jer evo, vec, danima nemam potrebu za grickanjem gluposti. Juce sam, recimo, pojela jedan medenjak - a obicno ode cela kesa, ili isto tako sam pojela jedan kolacic... Pre neki dan sam uzela bananu umesto cokolade. Uf samo da me ovo drzi malo duze!![]()
Medeni napisao:Zamolila bih sve koji imaju neki savet sta jedete kada vas uhvati napad gladi, da nije kaloricno, da je koliko-toliko ukusno, a sto je najvaznije da vas zasiti? U jednoj od tema sam procitala moderatorov savet o koriscenju pirincanih galeta. Sve dolazi u obzir i slano i slatko i...
lilit napisao:Asja, banana ima samo 89 kcal/100gr, veca banana tezi 120gr, sto nas dovodi do cifre 106.8 kalorija - moras priznati da je to mnogo manje i zdravije, nego kolac koji ima oko 300-400 kcal i posle kog si i dalje gladna.
Grozdje ima 54 kcal/100gr.........360gr grozdja je "tesko" 194.4 kcal.
tuzna napisao:hhm...ja ne bih jela nista...kad me "napadne" glad,uzmem da radim nesto,ili popijem 3 case vode i zaboravim.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.