.Količine nek te ne brinu i tačka.
Elem, pročitaj kod Debelićke u dnevniku posljednja dva eseja. Mislim da ćeš naći hrpu korisnih smjernica.

.

a parizer privatno prodaje, nema ime ni brend 

tako si se lepo organizovala, moram da i ja primenim nešto od toga 

to su nekako spontane misli koje dolaze godinama u nadi da će jednom upaliti 

čak sam sinoć odolela čipsu, to se nije desilo nikada u mom životu. Evo i deca su se prilgodila pa samo rendamo salate i bili smo malopre u nabavci i umesto klasičnih gluposti samo smo povrće uzeli i ribu. Njima je zanimljivo da seckaju i kombinuju a pogotovo kada im serviram dva komadica oslića i mnogo salate, prosto smo navikli da se jede mnogo svega i testa i krompira... ovo je zaista otkriće meni.
Za sada je narukvica na 13.000 koraka, sve je danas u svom redu.

NAjbolje rešenje je kuvati hranu sa kojom ne možeš da pogrešiš 

ali sa povrćem ide to nekako.

Plank urađen 45 sek i 60 čučnjeva, to sam ispoštovala 
(maslinovo npr, a mogu i ta egzotična) , a i sirće je skroz regularno. "Zdravija" varijnta je da zakiseliš limunom.

pa mi sada to daje mnogo volje da nastavim. Kao sto ti kazes jos malo pa mi nece trebati hleb. Al sto nisam jela testo 7 dana tek mi je to otkrice. Smesna sam sada sama sebi kako se sokiram stalno, pozitivno naravno. Pa tako i jedva dočekam to spremanje rucka i vecere i to vise razlicitih obroka pa kome se sta svidi. Ono sto je vidno je da deca vise ne grickaju nista i ne traze da jedu izmedju obroka, nisam im ja to predlagala vec se valjda solidarisu
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.