Leonida tačno je to, ali u ovom slučaju sam ja ta koju je teško naterati na povrće i mislim da u životu nisam pojela ovoliko povrća koliko za ovih 7 dana. Međutim jako mi teško ide hrana bez hleba, već treći dan jedem samo ručak i imam osećaj da imam rupu u stomaku kada jedem bez hleba kao da nešto fali ali znam da ne fali, pa onda i pojedem jako malo za ručak i večeru.
Tebi_za_ljubav pa ja ne mogu da pogrešim sa mesom

ali sa povrćem ide to nekako.
7 dan
7h D: jaje, crni hleb, malo šunke, pečurke, ljuta paprika 
13h R1: malo šunke bez hleba bila sam jako gladna, doručak je bio u 7h a ručak još ni na vidiku
17h R2: džigerica prelivena kuvanim paradajzom i neki sos (pesto) od kelja koji sam jedva pojela BEZ HLEBA 
21h V: omlet od belanaca, pečuraka i praziluka i kupus salataDanas sam imala jako stresan dan i ceo dan sedenja za računarom tako da narukvica stoji na 9000 koraka ili 45 % od cilja, to je ono spremanje po kući i kuvanje dva ručka i dve večere

Plank urađen 45 sek i 60 čučnjeva, to sam ispoštovala
Htela bih da uvedem neko sirće ili ulje koji daju malo života ovim salatama. Zanima me kakav je odnos zdrave ishrane prema sirćetu pošto sam razmišljala o nekoj zdravoj varijanti ako takva postoji. Takođe i ulje, preporučili su mi bundevino ili od konoplje jer imaju dobar ukus. Ja sam imala malo ulja od koštica grožđa, ukus je neverovatan.