Mislim da bi namaz sa paprikom bio super uz ovo jer je jači a sama palačinka nema neki ukus. Merila sam moju ima oko 80 gr i oko 100 kalorija kada sam sve sabrala.
Dan 14
8h D - palačinka sa sirom, šunkom i salatom, ovaj put jedna. Naterali su me ponovo da ih pravim.
14h R - jedva ga dočekah, bela riba pečena u rerni u foliji sa pečurkama, zelena salata.
20h V - rolat sa belancima i fil od ribe i pečuraka, tikviceFA - 0. Narukvica jedva 8000, da napomenem da toliko pređem samo kada odem do prodavnice u nabavku tj kada šetam oko sat vremena. To mi je sjajan pokazatelj koliko je važno da se čovek kreće, danas sam lenja, verovatno zbog ciklusa i preskočiću i izazov i bilo kakve vežbe.
Pravim dosta velike razmake između obroka tj koliko računam to je oko 6 pa i 7 sati nekad. Meni to odgovara tj nisam gladna i ne smeta mi ali se pitam da li je to u redu. Onda se setim pre samo 14 dana kako sam jela na svaka dva sata i kako prođem pored stola nešto uzmem i koliko je sve samo u glavi. Realno jela sam ribu bez hleba i samo salatu pre više od 4 sata i meni je želudac i dalje pun. Čini mi se da sam počela da razlikujem dosadu i glad, jer kako kažu jedemo iz dosade.
Danas sam pričala sa koleginicom i pokušavam da joj pomognem oko jelovnika i pitam šta je danas pojela i ona kaže
- hleb sa sirom i šunkom, pa kasnije još jedan, pa dva nesa sa šećerom, dva mančmeloua (jeb*m li ga kako se pravilno piše), čašu soka. - Kažem ok, sada nemoj da jedeš 4 sata.
- Aaaaaaa, toliko dugo???
I onda se setim da sam ovo ja ceo svoj život bila. Ne kažem da sam ja gotova u ovome, jer sam pokušavala već sa dijetama ali nikad ovoliko motivisana, jer ovo je samo početak ali je poenta da non stop moraš da misliš o tome, da nema opuštanja dok ti ne pređe u naviku. A ako ćemo da slušamo neka istraživanja, nakon 20 dana tek stvari mogu da pređu u naviku šta god da radiš

Uglavnom, da li sam motivisana ili nisam, ja ne jedem, čak ni u PMS-u, čak ni kada oko mene jedu svi ono što najviše volim, jer sam možda po prvi put rešena da pobedim samu sebe, kako piše u nečijem potpisu ovde na forumu i po prvi put nisam alava na hranu, nemam potrebu da trpam u sebe svašta kako bih zadovoljila neko čulo na sekund

I nadam se da će ovo i potrajati, kako mi neko reče na početku, samo se vraćaj na ovo što si napisala u prvom postu dnevnika i zaista ako krenem da brljavim ovaj forum mi je jedini način da tu i stanem.