Uglavnom, da li sam motivisana ili nisam, ja ne jedem, čak ni u PMS-u, čak ni kada oko mene jedu svi ono što najviše volim, jer sam možda po prvi put rešena da pobedim samu sebe, kako piše u nečijem potpisu ovde na forumu i po prvi put nisam alava na hranu, nemam potrebu da trpam u sebe svašta kako bih zadovoljila neko čulo na sekund
I nadam se da će ovo i potrajati, kako mi neko reče na početku, samo se vraćaj na ovo što si napisala u prvom postu dnevnika i zaista ako krenem da brljavim ovaj forum mi je jedini način da tu i stanem.
.
Računala sam i kalorije, oko 100 kalorija ima palačinka a oko 170, 180 sa filom ali ako uzmemo da je jedna dovoljna za obrok mislim da je to prilično ok, ispravite me ako nije. Jedna čokoladica ima toliko.

Ja jedem oko 100g hljeba koji prepečem na dvopek, tako da mislim da bi ta palačinka bila skroz ok, naravno sa sirom. Drugarica može glat i oko 2 da jede, pa dok dođe kući na spavanje. Tačno kad ustaje itd?. Ja ne radim noćnu smjenu, ali kao da radim. Doručak je uvijek čim ustanem, pa ručak za par sati, pa večera zna biti i u ponoć...

A ćerka je danas imala izjavu "mama, kako se zove ona tvoja ishrana - horor ishrana?!"

meni je ovaj forum postao utočište, to se i da videti po porukama. On je prvo što ujutru pogledam i poslednje što uveče pogledam na internetu. Čak prvo forum pa email i ostalo
Ovde pričamo istim jezikom i razumemo se. Za minuse se nadam da nisu neki bumerang efekat pa s oprezom stajem na vagu svaki put ali je ovo što sam ja izdržala smešno naspram većine ovde. Tako da verujem da će biti i pluseva ohoho ali Bože moj.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.