Nego me zanima nešto drugo... ja imam problem sa žitaricama, a naročito sa integralnim zrnom (znači, beli hleb mi duplo manje smeta), i baš sam pokušala da nađem nešto više o tome, ali nema. Samo se kaže da postoji alergija na celo zrno i mekinje, ali nigde se ne objašnjava šta tačno u opni zrna izaziva alergiju. Pa ako saznaš nešto više o tome... bilo bi lepo da postaviš.

biljana_ts napisao:Juče sam posle duuuggooo vremena pojela tri kašike pudinga od čokolade, ostalo od deteta, da se ne baci a i da probam čisto kako regujem na slatkiše, rezultat, već skoro 24 sata sam pod jakim stomačnim bolovima, toliko da se jedva krećem.
E sad, ovo deluje kao da sam otišla off-topic... ali nije, zato što mi je svojevremeno Atkins pomogao da iščistim organizam i tad su mi se neki od simptoma drastično ublažili (znači, nisam ga držala zbog viška kg, nego zbog te alergije); tako da je dobro znati da i za to može da bude koristan. Poslednjih godina su se alergije opet pojačale, i ovoga puta nisam išla na klasičnog Atkinsa, samo sam u velikoj meri izbacila UH... tako da trenutno smem povremeno da pojedem nešto, ali oprezno. Verovatno bi mi dobro došlo jedna radikalna tura Atkinsa, ali nikako da se nakanim. (Imam zbirku originalnih recepata, tako da to nije problem - zapravo bih volela da ovde postavim više recepata, ali ima ih bar 1000, a to bi onda trebalo prevesti sa engleskog.)

smrsala sam 5kg i jutros opet kilo viska vidim
umjesto da idu jos dolje oni idu gore haha

... a soja kazu valja
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.