Dan 34
D 11h - pica od speltinog brašna, sa pečurkama, tunjevinom i kačkavaljem
R 16h - oslić u marinadi, punjene pečurke, krastavci i par kašika ruske salate, 3 pogačice
V 22 - dve, tri male punjene pečurke, malo sira, dva krekera i parčence sveže pečenog hleba (nikad mu ne mogu odoleti)
Današnji dan sam bukvalno provela u kuhinji a nije mi slava

kasno sam ustala, za moj pojam je kasno sve posle pola 8h, a ovo je bilo 10h, jako loša noć za spavanje. Prvo sam se zezala sa tom picom sa pečurkama jer sam pravila i za ostale jednu ali sa kobasicama. Onda sam opet oko 14h ušla u kuhinju i malopre izašla, s pauzama naravno. Sva sreća pa sam još sinoć ostavila oslića u marinadi inače bi se tek to odužilo. Uglavnom pravila sam i rusku salatu za ukućane ali sam seckala svo povrće pa barila, glupirala se, rendala, hladila. Onda sam meni punila pečurke sa lukom, drškicama od pečuraka i malo sira. Uglavnom za ručak sam uzela par kašika ruske nisam mogla da joj odolim. Ručak me je držao do 22h i čak ni sada nisam gladna. U međuvremenu sam pravila hleb i onaj moj sirup sa đumbirom - rendala đumbir, užasan posao. Ali to ništa ne bi bilo strašno da nisam provela sate u kuhinji nad sudoperom, ja mislim da niko ne prlja sudove više od mene dok nešto sprema.
Eh, da zaboravila sam i speltine pogačice sa sirom pošto je ćerki došla drugarica pa sam umesila neko testo i dala im da se igraju da vade pogačice ali se to prepeklo i sada je malo reš ali oni nezagoreli su super ukusni. Uglavnom je to onaj stari recept gde ide samo 250 gr brašna, 250 gr margarina i 250 gr sira, ali sam ja dodala šolju speltinog brašna, šolju sira i manje od pola šolje masti, malo peciva i so.