TZLJ Bravo za mešenje

mafine nisam pravila 100 godina, daje neki recept molim te

OD brašna imam sve tako da pucaj!

Baš mi je drago da si pomenula moj pozitivan duh pošto od jutros širim negativan

Upravo sam završila sa humusom i tahinijem i ručkom i vala dosta je od mene danas. Ja kupujem samo sirove nepečene neblanširane, neništa, samo obične leblebije. Skuvam ih ali nisam primetila da su bile slatke, ali nisam stavljala sodu. Probaj da ih uzmeš na nekom drugom mestu pa da vidiš. Ne znam kako pripremaju pečene tako da ti ne preporučujem da od njih praviš jer znam da paziš šta jedeš. Ja sam se malo namučila dok sam sve izblendirala pošto mi je mali blender pa sam sto puta vadila dodavala i mešala ponovo. Tahini mi malo gorči pošto sam prepržila susam, pravila sam odjednom količinu od 200 gr susama i nisam uspela da procenim pa mi je sada ona slatka varijanta sa medom malo gorka ali dobro

u humusu se to ne oseti i ispao je lep iako nisam stavila limun, zaboravila da ga kupim.
Sax ja nisam nikada kupovala a ne znam ni kakvog ukusa trebaju biti, probala sam i humus i tahini samo ovaj što ja pravim tako da ne znam ni da li je dobro ni da li nije