Evo i mene malo, citam vas s vremena na vreme ali poslednjih dana malo cesce.
Kod mene je situacija, oko kg ipo u plusu, vrtim se oko 63,5 - 64 ali s obzirom na to koliko sam brljala zadnja dva meseca cudi me da nije i vise. Prosto sam izbacila iz glave pravila i da nema grickanja izmedju obroka i uzmem svaki dan slatko nerazmisljajuci i rezultati su tu. Medjutim ne opterecujem se previse iako sam ponovo resila samo da postanem svesna hrane koju jedem. Eto od danas sam se opet psihicki spremila da nastavim po novom sistemu a to je samo da budem svesna sta unosim.
Danas dorucak jogurt, cija i lan oko 8h pa dorucak br 2 je krastavac pomesan sa sirom ( u poslednje vreme jedan od omiljenih obroka i vecere). Za rucak sam planirala boraniju sa jajima ali skontam da za nas cetvoro ta boranija nece biti zasitna pa cu skuvati par listova testa za lazanje, preliti dinstanom boranijom, i pavlakom i jajima i to cu zapeci u rerni. Znam da je testo tu suvisno ali trenutno nemam bolju opciju. Imam neku obuku od 17h pa do 23h i necu stici nista drugo da jedem pa sam kasnu veceru opet planirala krastavac, kupus i sir. Eto tako nekako, pozdrav i od mene