Odgovori 885 postova
Lunin dnevnik "Ješću sutra"
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Lunin dnevnik "Ješću sutra"

od leonida » pre 9 godine

Postoje ampule za pse koje protiv krpelja deluju realno oko 3 meseca, ali ... cena nije zanemariva.
    Ako primetiš da je inače živahan pas malaksao i bezvoljan, odmah kod vet-a, ako se stigne na vreme sve se rešava ... (naravno, i to košta, ali u pitanju je život psa ...), najćešće se smrtni slučajevi dešavaju kad ne primetiš simptome na vreme ...
    Apetit će se vratiti, verovatno ti je manji ne samo kao posledica bolesti, već i od ovog naglog zatopljenja ... i ja sam nekako manje gladna, a nisam bolesna ...
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • NevenaS
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 9 godine

od NevenaS » pre 9 godine

Draga Luna, kazu da ovaj grip traje oko 3 nedelje tj. da nakon te kostobolje i svega ostalog gnjavi i sa malaksaloscu i losim apetitom. Meni posle onolikih injekcija, tek sam mogu reci da je ok. Drzi se, sve ce polako na svoje. I ja isto ne pamtim da sam imala ikada takav grip :shock:
    UN dijeta (I) 01.02/01.05.2016= -17kg
  • pink rose
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od pink rose » pre 9 godine

Jao, bre citam sta pisete o gripama i slusam ljude oko sebe, gledam decu koja se muce sa temperaturama, koje traju i po nedelju dana i gotovo da i ne spadaju ispod 38 uprkos svim lekovima...i mogu samo da konstatujem da vise nista nije kao sto je bilo , pa ni virusi. Sve je ensto mutirano, modifikovano, kako god...te smo poceli i sa takvim virusima sve teze da se nosimo. Ipak bice dobro..kazews vec jestge, doci ce i apetit....tebi cestitke na -, budi zadovoljna, svi znamo na osnovu prethodnih iskustava, posle takvih zastoja u gubljenju kilaze, obicno nas u nekom kracem periodu iznenadi neki veci minus.
    Tako da glavu gore....i nastavi kao i do sad....mada verujem da ti i sa svim sto si do sad postigla, imas razloga da budes zadovoljna i da sigurna sam vec sad izgledas gotovo savrseno. :wink:
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Dan 87
    D - /
    R - dva tosta sa malo kačkavalja, pavlake i kečapa
    U - sladoled
    V - zelena salata, rotkvica, krastavac, praziluk i pečurke.

Iako imam vrtoglavice ne mogu više da podnesem da budem unutra, ceo dan sam provela napolju, kosila travu i sređivala dvorište. Rekla sam :mahalo: gripu. Danas sam ponosno šetala belu usku majicu na bretele i dobila par komentara da me nikada nisu videli tako mršavu. Međutim pozadina nikako da spadne, valjda će tih famoznih 60 kg skinuti i nju najzad, pa da obučem kratku haljinu posle ne znam ni ja koliko godina i ponosno se prošetam :D Toliko sam sanjala da budem mršava i sada kada se to dešava, tj kada je u toku, deluje mi kao da ću se sutra probuditi sa 15 kg više, nekako ne mogu da poverujem. Realnije mi je da skontam da ću dobiti 7 na lotou, nego da ću moći da se uvučem u svu onu garderobu koja me godinama zove iz ormana.
    Eh da, u planu mi je tetovaža za vikend. Imala sam zakazan termin sada u subotu ali sam morala da odložim zbog gripa. Eto meni broj 3 u godinama, novo telo pa i tetovaža, pre samo par meseci je sve bilo drugačije :) prosto je život prekratak da ne bismo ispunile životnu želju i smršale !!! (verujem da je to jedna od jačih želja većini nas ovde). Realno vreme tako brzo prolazi a ponekad za sebe ne uradimo ništa godinama, ovo je već jako veliko. Ja sam toliko ponosna na sebe i na sve vas koje uspevate zajedno sa mnom, jer lako je početi i imati motivaciju neko vreme, ali kada to neko vreme prođe većina se vrati na staro, a mi opstajemo. Iako sam počela previše da brljam, to i dalje nije dovoljno da mi pokrene plus na vagi a to je samo zato što sam se otarasila nekih glupih navika, izgleda trajno. Toliko mi je jako urezana navika da ne večeram kasno i da večera mora da mi bude lagana, da je to jedino pravilo koje ne kršim nikada ali to dolazi spontano bez ikakvog mučenja. Klincima sam spremala testeninu za večeru i nije mi palo na pamet da je probam. Razmišljam ispeći ću sebi pečurke sa jajima i tako ja dinstam praziluk i pečurke i uzmem dva jajeta, pa uzmem samo jedno i krenem da ga razbijem i skontam da mi jaje ne treba. Samo sam iseckala zelenu salatu, rotkvice i krastavac i ubacila u to pečurke i praziluk i eto mi večera. Čak mi je pola i ostalo. Prosto mi više mozak ne dozvoljava da radim neke stvari kao pre. I mislim da to više nije nešto što će nestati jer evo kod mene je već 87 dan kako sam promenila sve, nije to mala stvar :)
    Eto dragi dnevniče, bio je ovo kraći izveštaj :D
    pinki hvala ti od srca na podršci, i ja sam danas razmišljala kako su ovi gripovi sada mutirani, sve je otišlo bre u 3 lepe. I u pravu si i za ovo drugo, verovatno je taj zastoj od mesec ipo dana sada pokrenuo malo brže skidanje kg, to mi nije palo na pamet.

Slika
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • Pija
    Početnik
    Početnik

od Pija » pre 9 godine

Izgledas fenomenalno - stomak ravan! :skakutalo: Nadam se da ces brzo skroz da ozdravis i budes u max snazi!
    Citala sam uvodni post i jako mi se dopala jescu sutra filozofija :D
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Super izgledaš!!! Bravo!!!

Tetovažu neću komentarisati ... priznajem da pripadam generaciji koja je drastično protiv !!!
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • Sax
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 11 godine

od Sax » pre 9 godine

Vaaaaauuuuu!!! Izgledaš fantastično!
    Uloženi trud se definitivno isplatio. Svaka čast!
    A što se tetovaže tiče izgleda da sam ipak bliža Leonidinoj generaciji :wink:
    • start........ 79,9kg, 14.08.2020.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • pink rose
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od pink rose » pre 9 godine

Svaka cast luna izgledas fantasticno, ruke i stomacic su zategnuti, pozadina na koju se zalis je potpuno u trendu tako da....ne bi ja tu nista dirala. :D A i tvoji poznanici su ti vec sve rekli i sigurna sam da to nije bilo onako. :wink:
  • volja cini cuda
    Amater
    Amater

od volja cini cuda » pre 9 godine

Cestitam i ja! Super ti je linija!
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

Cestitam Luna, predivno izgledas :mahalo:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Hvala vam devojke :009:
    I ja sam zadovoljna jer je tek sada počelo da se vidi kako treba.

Dan 88
    D - tost, pečenica, sir, krastavci
    R - sarmice od zelja + krastavci
    V - tost, pileća pašteta, krastavci
    Pivo

Vratio mi se apetit, baš sam jela danas s voljom. Sutra ću najzad napraviti svoj hleb, nikako da nađem vremena i za to, jurnjava na sto strana. Polako se privikavam na prazan krevet, još samo da organizujem i posao kako treba pa da budem kompletno zadovoljna.
    Početak 9.1.2016 - 74 kg 17.4.2016 - 61.3 kg drugi novi početak 17.9.2017 - 66 kg
  • Luna85
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Luna85 » pre 9 godine

Danas je vaga pokazala 62.2. Kile su pocele da idu dole jako brzo i samo cekam da stanem jedno jutro i da pise aprilili. juce je bilo 62.8 jutros. 62.2 sto je ceo kg dole za 3 dana. Sad vec razmisljam da krenem sa jogom, cisto da se zategnem malo. A energija nula! Uvukla sam se u 29 pantalone, gore u struku velike a kod dupeta zateze ne mogu da se pomerim. Ta pozadina nema nameru da se mrdne ocigledno.
  • Sax
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 11 godine

od Sax » pre 9 godine

Čestitaaaaam :hi-fi: :veseljak:
    Prvi april je odavno prošao, kilice idu na dole i nije nikakva šala, zaslužila si minus pošteno! Svaka ti čast!
    Otići će i pozadina :wink: , vežbice nikad nisu na odmet, da malo pripomognu.
    Bravo još jednom!
    • start........ 79,9kg, 14.08.2020.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 9 godine

Čestitam! :skakutalo:
    Odlična ti je ideja da ideš na jogu. Bilo kakve vežbice su odlične, a joga pogotovo. Samo napred! :)
  • Pija
    Početnik
    Početnik

od Pija » pre 9 godine

Tako malo imas do cilja! Mogu da zamislim osecaj :013:
Odgovori 885 postova