vidi se da si se baš posvetila ovom režimu ishrane, i spremaš i smišljaš i svaka čast. I cela porodica učestvuje,super
Meni je kuhinja onako- mogu,znam ali ne volim da kuvam. Samo napred!

vidi se da si se baš posvetila ovom režimu ishrane, i spremaš i smišljaš i svaka čast. I cela porodica učestvuje,super
Meni je kuhinja onako- mogu,znam ali ne volim da kuvam. 
Ono što mogu da potvrdim već, ne znam da li je u glavi samo ili nije, ali meni se više ne jedu testa i pite i ne jede mi se ništa prženo ni masno. Eto opet sve ponavljam kao papagaj ali zaista prvi put u svom životu ja nemam potrebu da jedem hleb i nemam potrebu da jedem čips i ostalu Antihranu kako bi je nazvala Debelicka. Uglavnom mislim da je ovaj forum velikim delom zaslužan za to. Ušla sam u ovo sa malo motivacije i nekim planom a evo 8 dan ishrane sa malo brljanja i sada je to sve mnogo poraslo
sada ću kao one misice kada pobede da poželim mir u svetu i da se zahvalim svima ovde 

prasetina i kupus salata BEZ HLEBA
za večeras sam ostavila 1min plank, to će biti izazov, a čučnjeve danas po planu pauziram. Juče 60 kom u cugu urađeno bez problema. Obimi ne mrdaju ali iako poštujem pravila, nije baš da ne jedem dosta, iako nema užina i pravi se razlika od 5 sati ipak mi deluje da previše jedem, ne znam. A rupa u stomaku je i dalje tu ali je ignorišem.

jer sigurno radi na pokret rukom, ali onda i kada perem sudove ona broji broji ali opet bitno da sam aktivna. Međutim to je to, kada crknem fizički i pogledam na nju na kraju dana ona pokazuje oko 22000 ali to znači da sam baš baš gotova i umorna. A kada ne mrdam ona je na 4 - 5 hiljada tako da je to to. Evo recimo malopre sam išla do prodavnice, šetala sam oko 45 min i računa mi oko 3.000 koraka. Kilometražu meri tačno pa se vodim time eto za danas 5 km. Tvoja 4h bi sa njom ispunila moj dnevni gol sigurno tj zavisi koliko si km tada prešla?
Ja samo da uletim i da pohvalim odlicno osmisljen plan skidanja kilograma..vidi se da si iskusna u tome i da si nasla, kako kazes najbolji nacin da se izboris sa problemom. Ja ti zelim istrajnost na tom putu.....sve ostale cake vec znas, motivisana si koliko vidim....pa kod tebe nema da izostanu rezultati. Jedva cekam neko od narednih merenja. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.