Bas mi je milo em drago sto je forum konacno opet u akciji i sto su smajliji isti. Na novi interfejs se navikavam, a nadam se da ce se vratiti ekipa na koju sam se vec navikla da ostavljamo virtuelne kafe jedni drugima po dnevnicima

Od prethodnog javljanja, da izvestim ovako:
Ishrana - po mojim pravilima, cik-cak mi nekako ide prirodno s tim sto povremeno propustim cakovanje u sred nedelje jer nemam inspiraciju. Fokus i dalje na neskrobnom povrcu i proteinima, s tim sto 2-3 dana u nedelji zakljucno sa ruckom jedem i UH - vecinom ljubljenu mi proju, domaci 'lebac i slicne djakonije, ali u ogranicenim kolicinama.
Fizicka aktivnost - lepse vreme daje vise sansi za mrdanje na otvorenom, pa tako kad stoperica dozvoli odem peske do pijace i natrag (ukupno oko 5 km, neravan teren), a uvece 2-3x nedeljno odem na brzo hodanje/trcanje (prosek oko 11 km/h), a ostatak cepam moju klasiku na spinneru. Zensku spagu sam savladala, a za musku mi jos fali. One zmajevske trbusnjake jos ne uspevam da odradim kako valja, ali sam pre neki dan nabila komplekse jednom "fitness fanatiku"

Zivot - e ovaj deo nije za pohvalu... Imam posla preko glave i tempo spavanja mi je totalno van vinkla, ali se trudim da u 24h u proseku ubodem po 6h spavanja i da jedem na 3-4h. Danas sam sela za racunar u 8:15 ujutru, a sad je 3:36 (dok kucam ovaj pasus). Dragi je OK, drustvo je OK, samo ja ne stizem kojesta sto bih htela. Oh, well.
Rezultati - ovde je vec bolje. Otkad je forum usao u "generalku" uspela sam da eliminisem jos 2kg, sto ukupni minus dovodi na 9,3kg. Obimi su takodje znacajno spali, pa sad bez problema nosim svoje omiljene farmerke. Fali mi 200g da padnem ispod cuvenog BMI od 25, sto mi je znacajna cifra.
Zdravlje - sve na svom mestu, s tim sto ocekujem uskoro prolecne alergije. Nista drasticno ni alarmantno, ali jeste iritantno: curi nos, cure oci

Nadam se da su svi zdravi, pravi, srecni i da odrzavaju/skidaju kilazu (kako kome pasuje) i da cemo se jos dugo druziti u ovom novom zelenom okruzenju