A pro po krvne slike i malokrvnosti,moram da priupisem i ja koju. Naime,vecito sam kuburila sa krvlju

od malih nogu sam bila a la krech,bleda da ne moze biti belje i bledje. Krvna slika uvek je bila losa. Hemoglobin i gvozdje su bili takvi da niko nije mogao da veruje da ja uopste mogu da hodam. I da se ja,nakon svih tih godina,pa sigurno ima nekih 15 god,nisam uzela u pamet i sama pocela da se raspitujem i zanimam,i dalje bih bila pokretni krech. Poenta je da sam ja dosla do zakljucka da meni mleko i mlecni proizvodi prave dzumbus u organizmu. Jesam ja jela meso,ali ma koliko ga jela i koje god tablete gvozdja pila,krvna slika se ne bi poboljsavala. Evo,vec nekih 5 god ima kako sam potpuno izbacila mleko i mlecne proizvode,ne fale mi uopste,krvna slika mi je nikad bolja,meso pojedem kad se setim,a odlicno mi pomazu heljda,koja je puna gvozdja,kao i solja kakaa dnevno,sa vodom napravljeno,naravno. Ono sto hocu da kazem je da proverite sta vama prija,da proverite kojoj krvnoj grupi pripadate (ima velike veze,bar u mom slucaju),da unosite dosta C vitamina prvenstveno,a potom i druge vitamine (mleko i Ca,generalno,jako lose uticu na krv,a narocito kad su u sklopu sa C vitaminom koji inace pomaze boljem sintetisanju Fe-a) i da pijete sto je moguce vise vode,bar 2-3L,sto je na forumu dosta puta spomenuto.
Eto,tako,narode dragi,nadam se da sam nekome bar malo pomogla.