ja sam ovde novi clan, pa me zanima da li je neko drzao dijetu sa integralnim zitaricama i jel imate neka iskustva sa istom?
pozdrav 

ja sam ovde novi clan, pa me zanima da li je neko drzao dijetu sa integralnim zitaricama i jel imate neka iskustva sa istom?
pozdrav 

Cinjenica je da je zdrava, ali po meni nije normalno unositi toliko zitarica, a opet fale proteini
Ali opet, to je samo moje misljenje (iskustvo). 

iskreno, ja zitarice obozavam, mislim da mi ne bi bio problem da ispratim nacin iskrane..... brine sto su malo zastupljeni proteini... ali dobro, pokusacu, pa sta bude
e a reci mi, ako se secas za rucak je navedena corba od povrca + zitarice+ luk ili slicno..... da li se secas, da li si ti mesala kolicinu dnevne porcije zitarica sa corbom ili si svaku namirnicu jela posebno? ( mozda deluje glupo, ali znam da neke dijete zahtevaju odvajanje namirnica
) zato ne znam, da li za dorucak mogu da pomesam onih bednih 100ml mleka sa zitaricama ili opet moram odvojeno da ga popijem?

mogu ti reci ja sam na ovoj dijeti i skroz mi je ok, nisam do sad mesala zitarice sa mlekom, niti sa corbom, ali eto probacu..... ne pridrzavam se u potpunosti, ali gledam da kad sam bas gladna pojedem nesto zdravo, ubacujem neki dan vise voca, neki dan meso (trudim se da bude belo meso ili riba) i oslabila sam 3 kg
nadam se da cu nastaviti u tom pravcu

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.