. Da zlo bude veće, svaki put bih nabacila po neki kilogram više. Ali, da predjem na stvar.
Krvna slika mi je normalna, osim što mi je glukoza 6.05 i holesterol 5.44
Pretpostavila sam da se to može regulisati ishranom. Bila sam kod nutricioniste, koji mi je konstatovao "blago povišenu telesnu težinu" i uručio mi papir sa jelovnikom za nedelju dana. Nažalost, ja sam ga izgubila, ali ga se prilično dobro sećam. DORUČAK je obično bio od 50g ovs.i ječm. pahuljica+200 g jogurta+ kuv.jaje (ponekad), ili druga varijanta-50g int.hleba + 10g margarina + 200g jogurta+50g posnijeg sira. Ponekad takodje uz jaje.Kada sam upitala za korekcije zbog krvne slike, precrtao je med iz doručka. VEČERA je otprilike slična, varijanta sa hlebom i jogurtom+sir i belance. RUČAK bez hleba, skoro svakog dana uz krompir, osim kad su mahunarke(jednom nedeljno). Dve užine od voća,2 litra vode.
, primetila sam kako mi je bolja koncentracija, odmornija sam, veselija; do kraja nedelje sam "skinula" 4kg!
Voće nije pomagalo..

(nisam sigurna gde treba da ga postavi pa posto ne dobijam odgovor postsavih ga na dve mesta
)

.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.