Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Srećna, ali debela

od narcisa » pre 9 godine

Probaću i slatku kad završim s ovim krugom, nekako mi se ne baca uh večera na nju :D
    E pa nisam mjerila sad, mjerila sam kad sam prvi put bila na dijti, pa se sad samo upoređujem odokativno koliko sam se vratila u rikverc.
    Sinoć bio samo jedan B-vitamin i jedan R(akija). Krenula sam da dobijam temperaturu, pa sam je preventivno sljuštila i stvarno je pomogla. Vrijeme je šugavo, tako da ništa od našeg izleta u prirodi, ali ćemo zatu u kafanu od 2 :D . Roštilj ćemo naručiti, a ja kontam da opletem po piletini kao što sam i planirala. Biće vitaminčićaaa
    26/91 S- lažni dan
    D:banana
    R: roštiljska piletina, luk, senf, paradajz, lepinja
    V:.... Bejaše srednja porcija ćevapa sa šopskom salatom

Pijana Narcisa luta po bespućima foruma u sitni sat. Bilo nam je fenomenalno, iako je knjiga spala na 5 slova. Dobila sam ružu :D , od najveće barabe iz razreda i baš sam dirnuta. Kako smo planirali, tako smo se i našli. Prije nego što smo došli do kafane ja sam otišla na piletinu, pošto jel te nije kul piti na prazan stomak. Sljuštila sam bruku B vitamina u sebe. Čak smo ovako pamahnitali otišli da vozamo vašarske autiće, jaoooo veselja, kao da imamo po 5 godina :D . Večerali smo kod našeg Predsjednika odjeljenske čiji je ćaća vlasnik najbolje mesare i roštiljnice u gradu, te sam stoga s puno duše nagrnula na ćevape bez imalo grižnje savjesti. El Presidente je maštrafio neku punjenu piletinu koja 12 jezika govori i ja i drugarica smo se dogovorile da u srijedu idemo i to da probamo. Nije po un- pravilima da se razumijemo, ali nema šanse da čekam pola godine da to probam.
    Sestri mojoj je juče bio rođus, pa je osvanulo brdo princez krofni u frižideru dok sam ja bila u odsustvu. Taman da se dobrano omastimo za sutrašnju uh-večeru. Nemam naviku da sebe persiram, te se s toga može zaključiti da je i sestra na dijeti, pa je uštimala dane po meni :D
    Potvdila sam dvije stvari večeras. Zapravo tri. Obožavam moj razred iz osnovne škole, ćevapi se mogu praviti i od mesa i ja definitivno loše reagujem na papriku u bilo kom obliku,
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

27/91 Uh- dan
    D: dve datule
    R: sataraš, patlidžan, 200 gr mekanog hljeba
    V: princez krofne, broj još uvijek nepoznat (3-4 vjerovatno) + šolja mlijeka i rebro crne čokolade

Dan se ubio za ležanje u krevetu i gledanje filmova i čitanje. Uživajte!
  • Treshnja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Treshnja » pre 9 godine

Imam utisak da je kod tebe zurka svaki dan :D od kafane do rostiljnice pa sve do vasara :D
    Jel verujes ti meni da ja datulu nikad nisam okusila? :oops:
    I naredni dani su obecavajuci za zatvaranje u kucu :shock:
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Lepo si se ti bas provela :)
    :D superiska sto si jos uvek dete (u dusi :-P ) i ja sam,pa te razumem :D
    Cekaj bre jesam ja dobro procitala 2 datule? Ma zezas me ili? Mislim da bi smela saku,ali da ne pametujem nek nam kaze Giga,ukoliko zna...cak sam negde procitala 6kom.je idealan br za trudnice...a za nas zene ostale...jel zna neko? I dade mi ideju za dorucak a obooozavam ih... :013:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hihihihih Trešnjice, ispade da je tako, a u stvarnosti i nije baš. Ja sam se pretvorila u kućnu gljivu i iz nje može da me išćera samo specijalna prilika :D U nedjelju je bio koncert mog omiljenog benda iz rane mladosti, al mi je ljepše bilo da ostanem u krevetiću s knjigom nego da đipam.
    Mišo, mlada, mlada nego šta sam. Sinoć sam ustanovila da još uvijek imam 26 :D
    6 datula, ako su one male, al bez laganja ove su 4 u 1 . Debele i mesnate (Arabija majka je to oDranila).
    Trešnjo probaj! Slatke su kao med.
    28/91 V-dan
    2 banane, 3 datule, grožđe x2, jabuka, orasi, 6 šljiva
    29/91 V-odeni dan
    Kafa, kamilica, vodurina

Pušim kao stoka, valjda zato što ne mogu da jedem kao ista :007: . Juče je mama pohovala svinju u prezli i patlidžan. Ako sam taj miris preživjela- za me bojazni nema.
    Nego, prethodna dva dana sam iščitala moj dnevnik od A do Š i došla do zaključka da se stvarno nešto u meni promijenilo. Frapirala sam se kad sam ustanovila da sam za godinu i po samo jednom jela pomfrit :shock: , JA koja sam živjela na njemu. Viršle ni jednom, paštetu jednom, to pohovano meso s mrvicama ni jednom... Istina je da i dalje čeznem za tim ukusima, ali izgleda da sam negdje blokirala informaciju da je to jestivo. Zanimljivo mi je da sam skoro sve kile vratila u januaru i februaru, kad sam bila u teškoj skršenoj fazi, emotivnoj i fizičkoj, tako da mogu reći da sam uspjela da održim postignuto (ako izuzmemo pomenuti period). Mnogo me motivisalo pročitano i moram još jedared da se zahvalim svima koji su me bodrili i vjerovali u mene, a pogotovo Debelićki Mršavić aka Jetrvi i Dudi-kraljici. Majke mi pitanje je kakav bi bio moj pogled na problem i situaciju (i kad bih odustala) da nije bilo njih i njihovih opširno-obimnih postova, kroz koje su u moju glavudžu pohranile pregršt korisnih i bitnih informacija o ishrani, hrani i životu uopšte. :009: :009: :009:
    Vodenanje za sad prolazi skroz ok. Pobjegla sam u azil kod drugarice da me ne iskušava familijarna zamast kuhinja. :mahalo:
  • tamy
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od tamy » pre 9 godine

Bravo bravo :009: a sutra merenje :skakutalo:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Jela sam datule u trudnoci sa starijim sinom kao luda...
    Za vodenka skidam kapu, i cekam sutrasnje rezultate..verujem da ce ih i biti... :D :D :D podrske ne manjka i ubuduce, pocinje novi krug i sve znas i sama. :D
    Nego nema ti tikera dole, jel primetio jos neko? Ili je smaknut namerno?
    :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hihihi, ja sam primjetila da mi nema tikera. Nije namjerno, ali nije abdejtovan vise od 80 dana (mnogo vise). Pozabavicu se s tim sutra. Hvala na podrskama za vodenanje. Prezivjeh nekako, al nije bilo bas jednostavno. Cim dodjem kuci bacam se na vagu. :009:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Hajde, hajde cekacu te sa rezultatima... :D
    Koliko sam skontala, merila si se ti do sada, samo nam nisi prijavila...ne verujem da si mogla mesec dana bez vage izdrzati :-P jesam u pravu? :-P :-P :-P
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Nisi u pravu :-P . Vagala sam se par dana prije početka dijete i tad sam uspjela da naguram na 120,..., i vagala sam se samo jednom kod kume da vidimo da li je vaga validna, pošto je promijenila stanište i tad je pokazivala 117, nešto. Jutros 112,6!. Ja zadovoljna, pogotovo što je to poslije "doručka" i "užine" (i neiđenja u vc :oops: ). Vagaću se poslije sledećeg vitaminskog da utvrdim činjenično stanje, pa ponovo vaga ide na odmor do 59-og dana.
    Kad se ide više puta na unku daje slabije rezultate, ali svaki rezultat je dobar rezultat :D . Meni je prvobitni cilj da nuliram 9 mjeseci života bez ozbiljne dijete, pa onda onaj čuveni dvocifreni br :020: .
    30/91 P-dan
    D:banana
    U: tri šljive
    R: sir, tikvica, hljeb, jogurt (ako nađem još nešto od neskroba u kući i to će biti)
    V:sir

Danima sam u predbolesnom stanju. Juče me pičila temperatura. Ove gradske sotone nisu još pustile grijanje, a zakonski su obavezni ako tri dana zaredom bude manje od 15 stepeni, a kod nas je već 7 dana ledara. Od vikenda počinje Miholjsko ljeto i iskoristiću to Sunce maksimalno. U subotu odoh kod kume da pazarim haljinče i zajedno voćkamo, a u nedjelju je d roštilj. Ide i kum s vjenčanja, bi-bijem smo pa ćemo sigurno i u grad. Dok dječaci budu cijedili pivo, nas dvije ćemo da ih gledamo mrzećim pogledom i ispiramo se u vodi i čaju :x .
    Jako me interesuju njeni rezultati. Ona konta da je oko 7 kg skinula, a centimetri su joj na zavidnom nivou :013: . I ona se vagala samo dva puta, pošto je vaga kod mene, a vamo se vraća tek 20- tog. To će tek da bude minus za slavlje! :mahalo:
    Abdejtovala sam tiker i vratila autić u rikverc :oops: (ne zadugo :evil: )
  • tamy
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od tamy » pre 9 godine

bravo :skakutalo:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

narcisa napisao:Kad se ide više puta na unku daje slabije rezultate, ali svaki rezultat je dobar rezultat :D .

Znas kako ja uvek kazem samo nek je minus, pa makar i mali :) (ali to se odnosi na one koji se vazu svaki mali krug,na 4 ili 6 dana),a ti ....
    masalaaaa, ja sam prezadovoljna tvojim rezultatom, svaka ti cast pre svega sto si istrajna, i sto znas sta zelis. :013:
    :veseljak: :veseljak: :veseljak:

Pij cajice i lekice do subote da ozdravis i lepo da mi se provedes :headbang: ...mmm...novo haljince...mmm...Narcisa...mmm... :-P :020: :-P

P.S. "Ide i kum s'vencanja...??? Jel to treba nesto da znaci...ili...???
    :pivo:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

To treba da znači da kum ima slobodan vikend pa ćemoo čoporativno da se družimo :D Doćiće i njegova cura, ako je dušmani puste iz kladionice...
    31/91 S-dan
    D:pola banane i datula
    U: par boba bijelog grožđa
    R: krompir, tikvica, gljiva, paradajz - rerna, kriška hljeba, paradajz salata
    V: pola

Krevet-kuća-čaj-čaj-knjiga-film :mahalo:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 16 godine

od Nena3110 » pre 9 godine

Hvala na poseti.
    Ovako na brzinu, vidim ovde lep rezultat, dalje ti je početak, nego cilj.
    Samo napred, vidim da ima dosta promena, da odolevaš iskušenjima, svaka čast.
    Mada, ja mislim da bi možda trebalo malo u porodici da izbegavaju to pohovano i slično, ima još načina da se spremi svinja, ali ako mora, tada izađeš, šetaš, imaš FA, a lakše je odoleti.
    Bravisimo! :009: :14:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Neno hvala na opširnom postu. Mi familijarno jedemo jako malo mesa, moji poste sve postove uključujući srijedu i petak, pa kad se mama odluči za to svinjarenje (možda dva puta godišnje, ako i tolko) bude u mrvicama :D
    32/91 Uh - uh dan
    D: grožđe
    R: domaća lepinja i dva minijaturna komadića krompiruše
    V1: 3 kiflice s pekmezom + red crne čokolade
    V2: 2 palačinke s pekmezom

Dan je počeo histerično kad sam ustanovila da mi je neko pojeo skoro cijelu lepinju koju sam spremila za danas. Suzu sam pustila od bijesa. PMS- najstrašnija verzija. Elem to je bila drugarica koja je došla na konak, naš crni hljeb joj se učinio nejestiv, a lepinjica je bila meHka i prhka... Kad smo popile kafu uputile smo se k njenoj babi na krompirušu uz stajanje po novu lepinju :D (O toj piti me pile već sto godina, pa sam skontala da mi se danas najbolje uklapa. Komadići su bili skroz minijaturni, a pita ukusna.)
    Poslije sam otišla na višečasovno kafenisanje s drugom drugaricom uz kiflice - u odgovarajućem vremenskom razdoblju 8) i bila sam ubjeđena da se tu moje hranjenje za danas završava. Otišla na engleski i deverala po gradu s trećom drugaricom. Zagazila u kuću u 8, kad tamo palačinke, mama napravila. Smazala dve bez grižnje savjesti. Između večere 1 i 2 je prošlo više od 4 sata. Sita sam i srećna, dan ispunjen u svakom smislu. Sad sam kod četvrte drugarice s drugaricom broj jedan i drugarica br 4 se bori sa pravljenjem nekog kolača. Ja ne mogu da ga turim u usta sve i da hoću, a neću. Samo iz daljine sufliram stručne savjete. Sutra pičim kod kume na vikend i najbitnije idem po haljiiinicuuuuuuu. :009: :mahalo:
Odgovori 2547 postova