Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • asreta
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od asreta » pre 16 godine

Gigice i tebe čekali "ispred vrata" od sobajle,što kaže naš narod?
    Ja tek sad mogu da se javim,a ostali navikli na tebe prvi da se javiš pa im je neobično.
    Vidim da vam je skoro svaki obrok pun začinskog bilja,ja volim rzličite i egzotične začine,ali mm ne.Ako slučajno stavim malo ali samo malo bosiljka on brate oseti i pita šta sam stavila a ja:"Ništa,to je zaprška jaka,ili to je ovaj kečap ili tako nešto da se "izvučem",ali mrka kapa da mi baš veruje.Klimne glavom i nastavi da jede.Naviko srbin bre samo na alevu,so i vegetu i nizašta drugo nezna i "smeta mu miris".
    A meni dođe da mu nešto kažem tipa "I d... ti sm..... pa ga nosiš"nego ajd da ne "čačkam mečku"pa oćutim i pravim se luda.
    Izvini možda neprimereno za forum. :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

E sad me nasmeja za jaku zapršku :16: :16: :16:

A mi bilja trpamo gde stignemo ako naravno paše za to jelo, još ako nađem svežeg bilja.
    Slika
    Slika
  • Lola
    Amater
    Amater

od Lola » pre 16 godine

Gigo, moram da probam to sa toplom vodom, ako mi se i večeras otvori ala.
    Nadam se da je tebi danas dan prošao lepo. :D
    Šta se to ručkilo na skrobni dan?
    Cmokić :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Lola napisao:Šta se to ručkilo na skrobni dan?

Suljpa, luka i feferona. 8) 8) 8) a i za večeru.
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Cim je tu bio lukaC i feferonKe nije ni kolicina pasulja bila zanemarljiva... Krkalo se danas kod Gige i Mime i neka je... Mora nekad... :D

Gigile, evo ti nesto mnooooogoooo lepo ali kad budes pri ADSL-u...

http://video.thesecret.tv/windowsmedia/ ... orever.wmv
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Lola
    Amater
    Amater

od Lola » pre 16 godine

Što sam se ja uželela pasuljevine ne možete da verujete :09: .
    Ali neznam kako da ga uskladim sa decom. One jedu pasulj u školi i u vrtiću, i to jedna u ponedeljak a druga u četvrtak.
    Zato im baš ne prija da im izmedju ubacim još jednom u toku nedelje pasulj, a da kuvam samo za sebe .... :neznalica: baš bez veze.
    Šalji Gigo, brzom poštom ako vam je išta ostalo :12:
    :30:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Al se krkalo pasulja, bio onaj iz konzerve po receptu iz knjige ala tavče. Kamo sreće da je bio onaj pravi sa zaprškom pa malo nagusto pa sa nekim mesištem unutra (doduše meni je tu bitan samo pasulj meso je samo zbog šmeka). Doduše po receptu je 500 gr po osobi za ručak i večeru a konzerva je 400 grama x 3 komada, eto las baš smo Mima i ja prekardašili svako po 100 gr pasulja više od propisanog, ako je to za :nasilan: slažem se al da se nabaci ono iz konzerve. Više sam pojeo luka jer mogu da ga jedem kao jabuku a feferone uništavam.
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

:( A ja zamislila onaj pravi pasulj, pa mi zamirisao pa lebac taze pa vruc a lukac ljubicasti i feferone onako osrednje ljute... :09:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Luk i jeste bio ljubičastveni, al su feferone zdravo ljute (bar za Mimu ja jedva nešto oseto posle 15-te).
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Svetla se gase, meni se oke sklapaju neću ni film odgledati do kraja, al ću sutra nastaviti. Laku noć forume, laku noć dnevniče. :NN01:
    Slika
    Slika
  • nini
    Amater
    Amater

od nini » pre 16 godine

Gigo dobices hemoroide od toliko ljute hrane pa ce biti kuku-lele. :wink:

Samo da vas :009: :009:
  • lulu
    Amater
    Amater

od lulu » pre 16 godine

Dobro jutro Gile.
    Vidim pasulj se samo ljusti kad mu dodje dan. I ja volim pasulj i mi ovde spremamo onaj iz konzerve ali je gust i samo dodamo malo aleve paprike i ljute paprike i on je da odlican. Jer ovde ako kupis pasulj na pijaci ima da se kuva 5 dana.

Inace znam da je jos rano ali jedva cekam sledece merenje, bas sam ponosna na tebe 8) !!!
    Slika
  • iva
    Početnik
    Početnik

od iva » pre 16 godine

Jer si ustajao nocu da pijes vodu od ovolikih feferona?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Evo me konačno na netu, prepodnevni pičvajz je završen posle ručka nastavak.

Nini: Nema kuku-lele ako se feferone i uopšte ljutina sažvađe dobro i ljutina ostane u ustima. To dobiju oni što gutaju ljuto.

Lulu: Lakša je ova varijanta iz konzerve, ali ono kad ga kuvaš 8 sati je prava stvar. Al Unka je neumoljiva i nema pogreške.

Ivo: Kad zaspim nema ustajanja dok petlovi ne zakukuriču.
    Slika
    Slika
  • asreta
    Amater
    Amater

od asreta » pre 16 godine

Joj Gigice po UN-ci ili ne kako si ga opisao da je spremljen voda mi pođe na usta.
    Ako si pojeo malo više od dozvoljenog ,daj sebi malo oduška barem u dozvoljenoj hrani.
    Pozdravi Mimu :009:
Odgovori 9479 postova