Da da daaaa, imamo prevelik izbor za uh večeru, odatle i neodlučnost. Nešto me to podsjeti na maminu priču o njenom odrastanju kako su imali samo par proizvoda na raspolaganju da kupe i kako su svi bili odlični. Jedna vrsta šunke, jedna vrsta paštete... A sad puni rafovi, a jedva šta da je jestivo...
Trešnjo javljaj dojmove, sad bih i ja te tvoje pite, možda za sledeće uh-ovanje.
Tamy vjeruješ li mi da nikad nisam jela slatku tikvenjaču. Tek unazad par godina jedem i ovu slanu, od kad je tata provalio tu savršenu pitaru na Palama, al pošto mi nije ispred nosa rijetko i nju jedem, ali je za prste polizati.
24/91 V- dan
grožđe obje vrste (crno je gadno u pm
), narandža, brusnice, pa kod drugarice idemo na neki sammit, kaže da će biti voća pa šta se zadesiLjudi ladno banane nemam u kući, a hladno je i šugavo i ne izlazi mi se, pa se nadam da ću se u gostima omastiti.
Inače najavljujem brlj u subotu. Idem sa razredom iz osnovne na cjelodnevni roštilj i zabavu. Biće pokoja piva, a od roštilja ću preferirati pileće bijelo. Prvo sam razmišljala da rotiram dane pa da mi sutra bude S- dan, a prekosutra P, ali sam se ipak odlučila za dva P dana. S toga mislim da će sutra biti sir ili jaja

, a prekosuta mesište. Sad gledam i vidim da mi se V-dan prišunao iza leđa i jedva čekam da ga odradim.
Još nešto da prijavim. Dođe tata kući i uvali mi letak za neki fitnes centar što naša bivša komšinica vodi. Ona nam je lokalna JM. Drži neki program za mršavljenje i oblikovanje tijela, pa se razmišljam da krenem i sa tom rabotom. Skontala sam da su mi se i listovi oklembesili, pa da saniram što se sanirati da.