Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od Debeliccka » pre 12 godine

Nista mene ne steze, sve mi visi, sve je i preveliko..Nego znam sebe, ujutro kad pogledam u ogledalo, uvek znam...A i jela sam jace ovih dana, za razliku od onih kad sam sletela na 60.
    60 i jeste tesko odrzivo za mene, znam sebe, ali neka se vrtim tu pa nek sluzi kao garant i rezerva za zeljenih dugorocnih 62.
    U posl vreme sam ubacivala tonus i u veceru, i usput eksperimentisala i ispitivala kako funkcionise odrzavanje....mericu se za par dana, juce i danas svejedno nisam mogla...
    Vazno je da ne ubacujem slatkise npr niti mislim na njih, osim kad im je vreme...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

Ma i sta ce nam slatkisi,puj to! :)
  • Loptica90
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Loptica90 » pre 12 godine

Ne treba da se uzduđuješ preterano zbog tog plusa, ionako ti je željena 62, a znamo da će se i još neko obradovati :D Super je što imaš ta 2 kg u rezervi :) Slatkiša što se tiče- ja sam se ''skinula'' sa njih, ponekad mi padnu na pamet u vreme PMS-a, ali uspešno odolevam :)
  • alfa
    Amater
    Amater

od alfa » pre 12 godine

Mislim da je Mršavićka prva osoba posle mene koja se "ne uzbuđuje" za pola kilograma ili kilogram... bilo dole ili gore. U svakom slučaju, bitno je ostati na težini koja je najoptimalnija i sa kojom se dobro osećamo - a svako od nas zna šta je njemu optimalno.
    Nego... U napadu čitanja pravilnika i uputstava oko Kensington dijete, dođoh i do užina pa sam se setila tebe.
    Citiram: " Bolje je više jesti u okviru redovnog obroka nego da osetite glad pa da morate da užinate. ukoliko vam je užina neophodna, pokušajte da pravilno odaberete namirnice za užinu. Najbolji izbor je nešto iz kategorije namirnica za slobodno kombinovanje, mešano sveže povrće npr. Ukoliko želite nešto drugo - uzmite lako svarljivu hranu. Predlažem voćni jogurt koji se može uzeti sat vremena pre drugih namirnica. Ako vam je i to nedovoljno, odaberite namirnicu koja može da se kombinuje sa sledećim obrokom. Ukoliko za ruček imate npr. ugljene hidrate, pojedite malo krekera. Ukoliko vam sledi proteinski obrok, grickajte neki koštunjavi plod, ali nikako kikiriki pošto spada u ugljene hidrate"
    Napomena je da je svo koštunjavo voće razvrstano, pa tako kokos, koštunjavi plodovi, semenje, soja (i svi proizvodi od soje) spadaju u proteine, dok kikiriki kao i sve mahunarke spada u skrob.
    Poslednja izmena od alfa u 07 Apr 2013, 15:26, izmenjeno 1 put ukupno.
  • bebe
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od bebe » pre 12 godine

Tacno Alfic podrzavam to! Za mene je svako skinuto kilo sada uspeh ali kad dostignem 80,pa da li je bitno da li je 82 ili 82,8 bas me briga,i sad znam foru kako da ih skinem,bitno je da se nikada ne vratim na tri cifre..to sam postavila sebi za neku ekstremnu granicu..gornja pa je 90..no panic mrso,ipak si zgodna i s.xy..i pametna i duhovita..i briga te!
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Znam za kikiriki...
    Inace, izjava arhive radi, ne uzbudjujem se ja ni najmanje, niti panicim, nego samo prijavljujem situaciju, jer smatram da je upisivanje u dnevniku obavezno, da ne treba da se skriva nista, mada je to samo osecaj....jos nije mereno..
    Vidimo se kasn
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

od tinčicaaa » pre 12 godine

lutkic evo i mene nakon dugo vreeeeemeeeenaaaaa... puno toga sam propustila,a kratka sam s vremenom pa se neces ljutiti ako preskocim zadnjih par dana....nadam se da cu sada biti redovitija....ljubim puno....
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Da, da...taj kikiriki kod mene je problem...
    Sad nešto razmišljam....koliko god je meni ova UN prijala, i na kraju krajeva i dalje mi prija..naravno da sam ja uočila šta je to što mi i ne odgovara baš najbolje...To sam i uzela u obzir kada sam pisala onaj svoj plan za posle UN....
    Npr juče sam posle ručka uzela kikiriki jer sam već bila gladna...prošlo je neka 4 sata od ručka...jedino sam bila u prilici da pojedem to...a večera nije bila na vidiku još bar 2 sata....
    Ali zato kada budem na svom redovnom režimu tj običnom životu...naći ću valjda drugi način da to prevazilazim kada se desi....
    Sad ću da guram ovih preostalih, nepunih, mesec dana...kako stignem i kako mogu....da se ne dam plusu tj da se održavam...Cilj je da 183.dan dočekam na nepromenjenoj kilaži, a onda moj režim i dugme za paniku na svakih +1 ili +2kg maksimalno....

Juče sam imala osećaj onog plusa o kojem sam pisala...i sigurno je on tu...izmeriću za dan dva ako ne odmah ujutro...To nije ništa neobično, bio je poneki tonus uz večeru, bilo je kikirikija...bilo je hrane....

Evo i jelovnika za juče i danas:

6.April - P dan - 63/91 - II - Osećaj 61 kg
    D: 1 velika banana
    U: 1 bonzita
    R: 3 pec.jajeta, paprika-sataras, malo kis.kupusa, parce hleba, solja supe
    U: kikiriki, bila gladna a nisam imala priliku da veceram
    V: krompir, zelena salata

7.April - S dan - 64/91 - II - Debela hehe
    D: 2 jabuke
    R: Dinstana boranija sa dodatkom blitve, zelena salata, parče prepečenog hleba
    V: Kuvano jareće ili jagnjeće meso, krtina (nisam sigurna da li je jar.ili jag.), zelena salata, 1 zalogaj feta sira
    HA: crno vino, porcija za iskusne dame

Eto tako....
    Poslednja izmena od Debeliccka u 08 Apr 2013, 23:43, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

• alfa
    Amater
    Amater

od alfa » pre 12 godine

Po onome što sam ja čitala (i gore citirala), nije problem užina... čak ni kikiriki, ali samo ako je sledeći obrok skrobni. Ako ne, kikiriki zameni nekim koštunjavim voćem: badem, orasi, lešnik...
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 12 godine

Mrso sigurna sam da ces se odlicno organizovati.. Alfic hvala za kikiriki,prvi put sam ga kupila u merkatoru sada i to bas zbog mrse,da mi badem ne dosadi.. Ali badem mi je ipak bolji.. Nikad nisam ni obracala paznju na taj neslani,trazih ga i rekoh ajde..
    Poljubac drage devojke:-)
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma....pricam i o silnoj kaloricnosti kikirikija i slicnih stvari...Meni kik.jako prija, cak mi pomaze i kod glavobolje....Jedem Gud dijet bez soli...Badem je istina skup....

Nego, zvanicno prijavljujem da je onaj efekat UH-a ili vode ili ko zna cega iscezao...Znala.sam da je tako jutros cim sam ustala, a i vaga me je ocenila sa cistih 60.
    Eto tako
    Poslednja izmena od Debeliccka u 08 Apr 2013, 23:43, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

• gana
    Početnik
    Početnik

od gana » pre 12 godine

e pa super onda mrsavice :hi-fi: :30:
  • limunada
    Početnik
    Početnik

od limunada » pre 12 godine

Eto tako :D odlicna vest!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala drugarice.....

Danas još jedan lud dan...
    Izražen spontani FA: prvo trka sa vremenom da stignem s posla na VMA a onda sat i po do dva maltene džoginga po VMA po spratovima i odeljenjima, pa vožnja kolica (u kojima sedi mama) tamo ovamo...jurnjava....

Ishrana:

8.April - S dan - 65/91 - II - Luda trka
    D: 1,5 banana
    U: 1 jabuka
    U: 1 jabuka
    U: malo kikirikija
    R: Opet ona boranija kao juče, 1 kisela paprika (pečena), minijaturno parče raženog hleba bez kvasca tvrd kao kamen fenomenalan obožavam ga
    V: 2 pečena jajeta, 3 zalogaja pileće belo, mala kašika pavlake, zelena salata par zalogaja, 1 krastavac

Vidimo se!
    :mahalo: :009:
    Slika

• bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 12 godine

Samo da te poljubim! Hvala ti!
Odgovori 3271 post