Šalim se, zaista pokušavam da se naviknem na vodu... uredno je šljokam... svemu treba dati vremena, pa i vodi. 

nekada sam se davila u gaziranim sokovim ali sam kasnije presla na prirodne ili na ice tea, od kada sam na dijeti znam samo za vodu, kafu, caj bez secera i po neki kompot 

ali nije tako... Ni sama sebi ne verujem da sam bar to uspela da postignem.

Šalim se, ali jesu sokovi prilična navlaka, a meni se čini da što je sok više veštački, više izaziva želju da se nalivamo njime, nekako mi je i to merilo. Imala sam prilike da probam i neke kvalitetnije, i tu zaista popiješ čašu i imaš utisak da si pojeo voćku, jednostavno se zasitiš. Samo što mislim da su domaći proizvođači daleko od toga. 
Sad ću da pustim pipke... lepo je to imati u kući.

sad i on u kantu...

Misha79 napisao:Koristim ja žuti šećer, al ga nekako ne volEm...
Doramar napisao:qq, dudo, nemoj samo da ja budem kriva za rezultat eksperimenta.
Jedem sve zdravo, samo što su kalorije... hmmm, malo manje limitirane, jedina fora je u izboru namirnica. (Zato ne smem ni da pišem, poteraću nekom vodu na usta.) Hehe, ja bih bila dobar zamorac, ništa me ne mrzi da probam. 

druga stvar sto je moje mishljenje da je to o vestackim zasladjivacima mnogo preuvelicano.
FDA ih je dozvolio, a oni su prilicno scrutinizing authority u vezi takvih stvari.

Joj... a ja bih ga krcala onako klot.

Korisnika u ovom forumu: Vanja i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.