da su meni skinuli 20.000 meni bi puls bio 240 hehehe
hahaha
E, Dudo, rezervni plan je najbolji

Mozda i plan D - umesiti taman onoliko koliko treba da se jede jedan dan

da su meni skinuli 20.000 meni bi puls bio 240 hehehe

BeogradjankaONLINE napisao:Mozda i plan D - umesiti taman onoliko koliko treba da se jede jedan dan
Izgleda da stvarno pomažu jedino pantalone, ali umesto dugmeta da ih zašniram žicom od 8 mm...
Mada, da se ne lažemo, koliko je "društvena obaveza" da se nešto spremi za praznike, u stvari jedino slava ima neki stroži redosled jela, a sve ostalo je koliko-toliko prilagodljivo, nije nam baš neki izgovor da "moramo" da krkamo. Druga je stvar što volimo.
Pogotovu mi je Nova godina nekako baš prilika za lagana i malo egzotičnija jela, a pre neku godinu smo udarili rez sa tortama (ionako nemam živce da ih pravim) i za Novu godinu uveli strogo sladoled s voćem, uvek imamo neke goste, ali niko se dosad nije žalio.
), butine me bole od trčanja i vežbica (dobar znak), tako da sam danas puna volje i teram dalje, u nadi da će vaga uskoro da se seti da pokaže malo minusa.* Klopa manje-više kao i svaki dan:
Mislim da je opet poludela, pokazuje mi veću kilažu bez odeće nego u odeći.

to je prava stvar ovde je prava ludnica za njihov bozic i novu god puno polazu na to pa sta cemo i mi se uklapamo jednostavno koliko svajcarci pojedu za ta dva praznika nepojedu cele godine he he,al zato sam sad na dijeti da bi tada totalno ubrljala ja prvo za novu god.moram imati sampanji uz dobru veceru dobro vino,zato devojke pa nova godina i sluzi za razna opustanja i brljanja al samo taj dan 

colovic napisao:moram imati sampanji uz dobru veceru dobro vino
Ala smo mi poranile s planovima...
Ali ja već merkam po prodavnicama, pokušavam da nađem slatki muskat.
Ne mogu baš da pohvatam, ali mislim da ću ipak da pomerim tiker.

Šta da radim, morala sam, ne mogu više da gledam istu cifru nedeljama, a vaga krene pa se vrati, nikako da me obraduje nečim većim... Danas sam možda imala i manje, ovo sam se merila posle lonca kafe, ali daj šta daš, i -300 je nešto. 

da znas da moj muz nije debeo nimalo al od HAINIKEN-a ima stomak ko pojas za spasavanje al njemu bar dijete nepadaju napamet
ha ha ha e nekontam koliko ti sad imas kila uopste na tikeru 69 na pocetku i 49 na kraju a gde si ti realno? 

Sad imam ovo što se vidi, 49,6, a cilj je okruglo 49. To je na staroj vagi u stvari kilo manje, zapravo sam već skinula 20 kila, ali hoću da uđem u "dozvoljeni minus", taman zgodno pred praznike. 

), jedino voda zna da mi napravi remetku. Naravno da sam upravo danas opet naduvena od ne znam više ni ja čega, ne da mi se da uživam u plodovima svojih mukotrpno skinutih 300 grama. 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.