Moj tiker k'o nanometar...

Šta da radim, morala sam, ne mogu više da gledam istu cifru nedeljama, a vaga krene pa se vrati, nikako da me obraduje nečim većim... Danas sam možda imala i manje, ovo sam se merila posle lonca kafe, ali daj šta daš, i -300 je nešto.

Eh, da, brljnuh malo (kad pre), ali ne svojom voljom i željom. Sir se tako raspao da može samo da se krne u neku pogaču, tako da sam svoj integralni hleb macnula simboličnim trunom paštete. Ljudi, drž'te mi pesnice, jer ako večeras pravim pogaču sa sirom, biće to mnogo veliko iskušenje.

PS FA: trkom do marketa, kupovina, povratak brzo hodanje pod teretom kesa, trčanje uz stepenice. To je bilo za nožice moje drage i znojenje, a pašće i sad već regularne vežbice za ramena, ruke, struk, stomak. Zaboravila sam da napišem, celulit mi magično iščezao (to sam primetila pre dva-tri dana), ostao još samo trun iznad kolena, na najnelogičnijem mestu. Ostao samo problem smuljane kože, što će reći da će morati da se kupuju neka maziva isključivo za zatezanje. Ako neko ima preporuku za nešto, samo napred! (Zasad običan Q10, ali mislim da to nije dovoljno.)