Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

da su meni skinuli 20.000 meni bi puls bio 240 hehehe

hahaha :D

E, Dudo, rezervni plan je najbolji :)

Mozda i plan D - umesiti taman onoliko koliko treba da se jede jedan dan :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Glasam za pantalone broj manje... Onda jednostavno u njih mozes da stanes samo ti i eventualno malkice njope... Samo pazi na dugme... Nemoj da odleti pa da citamo u 'breaking news' kako je neko nastradao... :16:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

BeogradjankaONLINE napisao:Mozda i plan D - umesiti taman onoliko koliko treba da se jede jedan dan :)

Al' to je nažalost neizvodljivo kad imaš goste. :cry: Izgleda da stvarno pomažu jedino pantalone, ali umesto dugmeta da ih zašniram žicom od 8 mm... :16: Mada, da se ne lažemo, koliko je "društvena obaveza" da se nešto spremi za praznike, u stvari jedino slava ima neki stroži redosled jela, a sve ostalo je koliko-toliko prilagodljivo, nije nam baš neki izgovor da "moramo" da krkamo. Druga je stvar što volimo. 8) Pogotovu mi je Nova godina nekako baš prilika za lagana i malo egzotičnija jela, a pre neku godinu smo udarili rez sa tortama (ionako nemam živce da ih pravim) i za Novu godinu uveli strogo sladoled s voćem, uvek imamo neke goste, ali niko se dosad nije žalio.

E, danas... u stvari, prvo da se vratim na juče, bila sam stroooogo disciplinovana (razdrmali me ovi iz banke :D ), butine me bole od trčanja i vežbica (dobar znak), tako da sam danas puna volje i teram dalje, u nadi da će vaga uskoro da se seti da pokaže malo minusa.* Klopa manje-više kao i svaki dan:

D: salatica od paradajza
    R: integralni hleb i sir
    U: čorbica od povrća i junetine, jogurt
    V: junetina iz čorbice, malo kačkavalja, pivo (limit kalorija probijen)

* Vaga će biti i'cepana sekirom. :x Mislim da je opet poludela, pokazuje mi veću kilažu bez odeće nego u odeći.
    Poslednja izmena od dudank u 01 Nov 2009, 13:33, izmenjeno 1 put ukupno.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Kod mene se zna da za NG pravim strudlu od maka (bar 3 velika komada) a u toku godine da l` napravim, da l` ne .. uglavnom ne .. ali za novaka mora .. zatim nekoliko vrsta kolacha i torti (jedino za NG/Bozic i pravim, i deci za rodjendane) .. sarma je obavezna (ali moje sarme su od govedjeg mesa koje sama meljem a prethodno ocistim od zila i masnoce, suvo meso ne stavljam, pa se moze reci da je dijetalna) ruska salata (ili mimoza), pogache, kiflice, gibanica .. neka slana torta ...

Malo se naradim pre NG, ali onda 5 dana ne kuvam :)

I sad ja to treba da gledam, mirisem .. a sebi da kuvam spagete? :D

Zato se i mislim shta cu za praznik .. ma, da sam sama bolelo bi me uvo .. jela bih kao i do sada .. nego, deca po ceo dan u kuci, stalno otvaraju frizider i nesto bi da jedu .. atmosfera novogodisnja, jelka, gosti, pokloni ... a frizider da bude prazan, ne ide ..

Ja, naravno, nisam karakter, necu nikad ni biti .. jedino kad sam bolesna ne mogu da jedem.
  • colovic
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od colovic » pre 15 godine

devojke cekajte dok vam ja prijavim novogodisnji brlj :shock: to je prava stvar ovde je prava ludnica za njihov bozic i novu god puno polazu na to pa sta cemo i mi se uklapamo jednostavno koliko svajcarci pojedu za ta dva praznika nepojedu cele godine he he,al zato sam sad na dijeti da bi tada totalno ubrljala ja prvo za novu god.moram imati sampanji uz dobru veceru dobro vino,zato devojke pa nova godina i sluzi za razna opustanja i brljanja al samo taj dan :-P
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

colovic napisao:moram imati sampanji uz dobru veceru dobro vino

Slažem se, nije prava Nova godina dok ne odleti čep! :D Ala smo mi poranile s planovima... :16: Ali ja već merkam po prodavnicama, pokušavam da nađem slatki muskat.

Beo, ja sam nekako uspela ja ta slavlja da svedem na razumnu meru, obično budu neke egzibicije s mesom i sto vrsta salata, umaka i priloga, tako da se zaboravi na hleb... jedino što kod nas u kući niko mnogo i ne mari za slatkiše, pa tu ne moram da se razmahujem, a vidim da tvoji vole, a voliš i ti. Šta da ti kažem... jedino da stegneš srce i jedan dan slatko izbrljaš s kolačima, a ostatke prepusti deci.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Samo da se upišem, pa brišem... i da prijavim da sam juče pred večeru drmnula pivo, probila malčice plafon s kalorijama, i danas na vagi imam manje... :neznalica: Ne mogu baš da pohvatam, ali mislim da ću ipak da pomerim tiker.

Danas jedem skroz isto:

D: salatica od paradajza
    R: integralni hleb i sir
    U: čorbica od povrća i junetine, jogurt
    V: junetina iz čorbice... i nešto
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

Cestitam na pomeranju tickera :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Moj tiker k'o nanometar... :16: Šta da radim, morala sam, ne mogu više da gledam istu cifru nedeljama, a vaga krene pa se vrati, nikako da me obraduje nečim većim... Danas sam možda imala i manje, ovo sam se merila posle lonca kafe, ali daj šta daš, i -300 je nešto. :D

Eh, da, brljnuh malo (kad pre), ali ne svojom voljom i željom. Sir se tako raspao da može samo da se krne u neku pogaču, tako da sam svoj integralni hleb macnula simboličnim trunom paštete. Ljudi, drž'te mi pesnice, jer ako večeras pravim pogaču sa sirom, biće to mnogo veliko iskušenje. :bas_tuzan:

PS FA: trkom do marketa, kupovina, povratak brzo hodanje pod teretom kesa, trčanje uz stepenice. To je bilo za nožice moje drage i znojenje, a pašće i sad već regularne vežbice za ramena, ruke, struk, stomak. Zaboravila sam da napišem, celulit mi magično iščezao (to sam primetila pre dva-tri dana), ostao još samo trun iznad kolena, na najnelogičnijem mestu. Ostao samo problem smuljane kože, što će reći da će morati da se kupuju neka maziva isključivo za zatezanje. Ako neko ima preporuku za nešto, samo napred! (Zasad običan Q10, ali mislim da to nije dovoljno.)
  • colovic
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od colovic » pre 15 godine

dudo a ti bas sa pivom brljas :-P da znas da moj muz nije debeo nimalo al od HAINIKEN-a ima stomak ko pojas za spasavanje al njemu bar dijete nepadaju napamet :013: ha ha ha e nekontam koliko ti sad imas kila uopste na tikeru 69 na pocetku i 49 na kraju a gde si ti realno? :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pa tu sam, u finišu, nego lala pokrila cilj pa se ne vide oba broja. ;) Sad imam ovo što se vidi, 49,6, a cilj je okruglo 49. To je na staroj vagi u stvari kilo manje, zapravo sam već skinula 20 kila, ali hoću da uđem u "dozvoljeni minus", taman zgodno pred praznike. :prasence:
  • Doramar
    Početnik
    Početnik

od Doramar » pre 15 godine

ma to su mitovi da se neko goji od piva ili bilo koje konkretne namirnice.
    ljudi se goje jer prekomerno jedu ili piju.

dudo, bravo za minusic, jos malcice i na cilju si :)
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Drago mi zbog tebe, ja smatram da si ti na cilju.
    Ne znam sta ce reci strucniji od mene, ali mislim da je normalno da nam tezina ne bude precizno ista kod svakog merenja, sta je pola kila, nista, kad vidis koliko je zauvek otislo. :009: :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Šta znam, meni težina pod normalnim okolnostima ne varira, valjda zato što imam super probavu (bar nešto da valja :) ), jedino voda zna da mi napravi remetku. Naravno da sam upravo danas opet naduvena od ne znam više ni ja čega, ne da mi se da uživam u plodovima svojih mukotrpno skinutih 300 grama. :D
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Izjava
    Nakon sto sam snagom volje i duha, smrsala 19,4 kg, odbijam da brinem zbog 300 grama.

Sad ovo potpisi! :D
Odgovori 9033 postova