Ovako stoje stvari, od operacije nema ništa, isterali me iz bolnice jer sam previše pipao medicinske sestre
AHhahhahaaaaa, ma šalim se naravno

al priča ide ovako ...
24.aprila na moj rođendan su mi odredili prijem na urološku kliniku. Dođoh ja taj dan u zakazano vreme na prijemno u poliklinici a tamo opšti haos, fale dve sestre koje se iznanada razbolele pa druge dve jadnice morale da obavljaju i njihove poslove pa se prijem otegao u nedogled pa je sve kasnilo jedno za drugim i da se obavi prijem za uobičajenih sat-satipo ja i još jedan čovek dođosmo do kreveta nakon punih 7 sati te promašismo i mogući neki tanak ručak koji bi nam inače sledovao al ionako nam je sledilo čišćenje crevaca pa nam je to išlo u prilog da budemo još čistiji. Popih naku šaku tableta za čišćenje, smestih se u krevet, uzeh roman i na odmor. Posle dođe medicinska sestra, ajde na brijanje tela, pa klistiranje

obavismo i to te tako brzo prođe vreme uz šalu i zezanje sa već operisanima u sobi i sprdnjom sa još dvojicom što su došli nakon nas dvojice, naka dva pogubljena matorca, jedan je stalno gunđao a jedan je hteo da se bije kad je krenula sestra da ga brije pa je reagovala i policija

Spavanjac ko u vojsci u 21:30 gašenje svetla a buđenje u sam cik zore u 5:30. Oma dinamika, turili mi iglu u ruku za infuziju, pa mi umotaše noge u neke kompresione zavoje (kažu da je to zbog moguće tromboze) pa onda jutarnja merenja temperature, pritiska, pa malo pustili i krvi pa dođe viziita ispričaše se sa svakim pacijentom pa onda dobih tečni doručak kroz venu

i taman obavih venski doručak stiže i moj lekar/hirurg koji voli da se zeza i onako kroz šalu priđe mom krevetu jeam li sšreman ovo/ono zezanje i korz šalu mi saopšti "ej nisi drugi na programu kako je planirano već sam ja premijera t.j. otvaram dan u operacionoj sali" ja onako "ej super" ma nema veze, ma samo da i to obavim i on krene prema vratima govoreći ide da kaže sestrama da krenu sa mojom pripremom za salu a ja mu dobacim jel mogu da obavim samo veliku nužu i da mokrim i on tog trenutka stade kao ukopan, prebaci pogled peko svog ramena i reče mi "šta da radiš" ja opet ponovim moje a on opet sad već okrenut prema meni i sav zabezeknut "šta da radiš" pa da ... i da mokrim a on "šta da mokriš, u wc-u da mokriš" ja DA, a on "pa ti ne nosiš kateter" ja NE, "pa otkada", ja OD novembra od našeg poslednjeg pregleda i kada ste zakazali operaciju. On "od onda ne nosiš kateter", ja NE, on "i kako mokriš", ja pa lepo ali se pridržavam terapije koju ste mi onda dali, vidim ja po njemu da se sav sludio i kaže on meni ajde obavi šta si naumio i kaži sestri da me dovede u laboratoriju na hitan pregled. Obavih ja šta htedoh u tolaetu i odoh u laboratoriju ikaže on, ovaj novi ultrazvuk vidi i najmanji trag tečnosti u urinarnom traktu, pregelda me i reče "ti si poptuno prazan, prostata se nešto vrlo malo smanjila ali je i dalje velika" i onako doda JA NEĆU OVO DA OPERIŠEM, te reče bolničaru stažisti, zovi načelnika, vrlo brzo dođe i načelnik klinike pa me i on pregleda ultrazvukom pa i on reče "momak ti si skroz prazan i nisi za operaciju, ajde ti kući", u tom uđe najstariji lekar/hirurg klinike pa zamoliše i njega kao lekara od renomea da me i on pregleda te i ona nakon pregleda isto zaključi da ja nisam za operaciju, te načelnik i moj hirurg onako skoro u glas ajde momak briši kući, reci sestrama da ti to sve poskidaju sa tebe i po otpusnu listu pa da brišem sa klinike.
I tako ja, narode moj dijetalni, prođoh bez noža, vratih se svojim obavezama, sa klinike otiđoh kući, presvukoh se, seo u kola i otiđoh na posao, uđoh u firmu, žena kad me videla iz ruke ispustila mobilni jer je taman htela da me zove i počela da se trese od šoka koji joj priredih. Kad je malo došla ksebi oma reče "ti si pobegao iz bolnice"

ma nisam i ispričam joj sled događaja i eto tako ženče oma gde ćemo za prvi maj pa se tako vrlo brzo vratismo oboje u ono što bi rekli normalnu situaciju.
Sad mi slede naredni pregledi da moj urolog vidi moje trenutno stanje pa kad to sve prikupim kod njega na pregled da vidi kako i šta ćemo dalje.
A verujem da će i dijete biti uskoro.
Hvala Vam puno narode moj forumaški na ogromnoj podršci prethodnih godinu dana pa se kuckamo dalje ... imam ja tu još jedan novitet al otom potom za koji dan