grešiš, al ima i nekoliko tipova sedišta, upravo ovaj tip sedišta sa prvog snimka je idealan za osobe koje imaju problema sa kičmom, jer je sediše u svojevrsnoj školjci i leđa se fantastično čuvaju ... inače ležeći bicikli olakšavaju vožnju osobama koje imaju problema sa težinom, kičmom, trnućem u šakama i najvažnije bolovima u kolenima i naravno za nas muške nema mogućnosti nagnječenja prostate.A i ovaj položaj... za moju kičmu ... Jok!
Ima lik u Bačkoj palanci što ih radi i kod njega novi tricikl za odrasle na bazi poni bicikla je 330€ sa sve lepom korpom između zadnjih točkova za pijacMerkala sam nedavno tricikle za odrasle i prilično su skupi (recimo po tristotinak evra polovan), mislim na ove klasične s pedalama ... a već imam nešto veličine ponija ... a fora je u tome što sam kao klinka naučila da vozim bicikl, ali nisam sela na njega više od 30 godina i pre neku godinu se pokušaj obnavljanja znanja završio neslavno ... samo mi treba vremena i prakse
Malo je problem sa tim triciklima kao na snimku baš sa pedaliranjem sa običnim patikama, taj koji ih iznajmljuje sigurno nije namestio bicikl za tvoju dužinu nogu da bi imala adekvatan potisak na pedalu bez proklizavanja ili da je imao bar pedale sa klipsom (kaišem za vezivanje obuće za pedalu) mada većina nas koji volimo iole brže vožnje koristimo specijalne pedale i obuću gde ostvarujemo čvrstu vezu patike sa pedalom (SPD ... ili neki drugi sistem) i to je onda već neka druga priča u vožnji ... ja sam inače sa ovakvim triciklom kao na snimku doduše sa tim spd pedalama iša uz uspon od 13 % (avala ti je na primer uspon od 5,2 %).Ne znam da li su svi takvi, ali ovaj je bilo nemoguće voziti malo većom brzinom (pedala propada, tj. pedalam u prazno kad dostigne neku ne baš zavidnu brzinu),
a na najmanjoj uzbrdici (kod prve česme od ulaza) nije bilo šanse da izgura do kraja, morala sam da ga guram tih par metara.
Da jeste veoma skup jer ih jako malo ima polovnih, ja što planiram da uzmem nov je, sad u zavisnosti šta ću sve od dodatne opreme da stavim na njega 3.000 - 4.000€ al evo moj druggar prodaje model koji je kao na snimku 2 malte ne u takvoj konfiguraciji kao na snimku za 1.800€ a uzet je u septembru prošle godine i vrlo je malo al baš malo prešao a njega je izašao 2.300€ i to je baš odlična cena ... inače može da se vozi po bici stazi jer je minimalna širina staze 1-1,2m a on je max širine 85cm a za vožnju po putu da bi bio primećen se koriste zastavice na dugačkim štapovima da bi bili zapaženi isključivo vozačima kamiona i autobusa a vozači kola taj tricikl sasvim lepo vide i bez zastavica.Razmišljala sam ja o tom triciklu.
Da ... veoma je skup, ali sa njim postoji još veći problem ... širok je i ne možeš ga voziti po biciklističkoj stazi već bih morala da ga vozim po prilično opterećenom putu ... a to se već ne usuđujem ...
E tačno je to tako !!!Strah je taj koji nas blokira da nesto uradimo. Nisam ja nista talentovanija od vas, samo je razlika sto sam naucila da vozim bicikl kao dete a tada nisam znala sta je to strah.
Na žalost ni B nisam video od gradaJesi li uspeo malo da se odmoris i zastanes u Budimpesti?
Hahhahaaaaaa, samo malko da potrči za tobom da ti drži sic za početni pravac i ravnotežu, eto i njemu dodatne fiskultureDa znaš da si me malo ohrabrio (a mm jedva dočekao, pogledao ih i on sinoć i sad će da me pritiska da naučim dok mi ne izađe bicikl na nos )
I baba i stari se jutros zale na iste simptome, a i meni je bilo malo vruce. Sinoc su nas definitivno posjetili vanzemaljci.Pregrmeh noć preznojavajući se dočekah nedeljno jutro, promenuh tokom noći do jutra 5 majica i ujutru ko nov, al izmučen, samleven glaaaaaadan
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.