od Debeliccka » pre 12 godine
Sad sam shvatila da sam u nekom trenutku u prošlosti pogrešila redni broj dana...ali ne mogu sada da idem i tražim gde je greška...U svakom slučaju u subotu, 30.marta je 55.dan po redu, imam tablice, i tako ću da ga ,,popišem,, dok ću nedelju 31.mart nazvati 57.im danom iz razloga što 56.-Vodeni dan preskačem..Odlučila sam da ovaj vodeni preskočim…
Moravka, ovaj jučerašnji V dan je bio ovako tanak zbog nekog sticaja okolnosti,.…duga priča…a ne namerno…Inače sam ja veliki protivnik tankih jelovnika…. Ideja je da jelovnici budu u stvari jedan normalan život i normalna ishrana, održivi i bez dijete…
Ružo, naravno u pravu si kao i uvek…..Da vremena nemam to je tačno (ali je i tačno da nema osobe koja ne može pronaći 10 minuta)..Provežbam ja tu i tamo….Za čučnjeve je tačno…Još mi se više dopada onaj iskorak, zaboravila sam kako se zove ta vežba…I radiš npr 40 ponavljanja za svaku nogu…Stojiš iskoračiš I spustiš se….jedna noga savijena u kolenu napred pod pravim uglom a druga iza…a istovremeno držiš po teg u rukama…Imam tegove od po 4.5 kg…plave boje…ako je boja možda bitna…hehe
Vreme za moje vežbanje ne da je pravo nego pravije ne može biti nikako…što zbog zdravlja što zbog leđa što zbog tonusa…što zbog svega I svačega…
Nekako…. nikako da prestane život da mi bude anarhičan i da budem u mogućnosti da planiram gde ću danas i gde ću sutra biti i zbog čega…i gde ću da trčim…i zbog kojeg problema ću naprečac da menjam tj pravim planove i zapostavljam ranije planirano ili željeno…
Alfa, ovo sa ličnim trenerom, to su komentari koje ubacujem da dočaram moje stanje kilaže… (neko ko se uključio na forum i počeo dijetu zbog suvišnih kilograma i to pozamašnih koje je za kratko vreme nabacio, sada čuje da mu kažu da će se prekinuti….meni je to nekako kompliment.. a znam da nisam premršava)….Daleko od toga da postoji problem…ne izgledam ja bolesno…on se čovek šali i usput ispoljava svoje lične preference…malo je to i stvar ukusa…neko više voli da vidi mršavicu a neko srednju a neko recimo neku baš elegantnije popunjenu ženu…….A ja sada imam mnogo manje grudi…
A on je toliko jedno dobro biće da će on podržati sve što mene čini srećnom…..ovo je samo šala a nemoćan je on da tu nešto utiče….
Ja se eto nadam da neće biti (većih) problema da se održim na nekoj težini koja meni odgovara…npr 62 ali ako treba i par više...
Marayya, mame i tate umeju da se drže nekih svojih posebnih standarda za kilažu …Nećemo im zameriti…
30. Mart – V dan – 55/91 – II deo - Tankodan
D: banana
U malo kikirikija Gud dijet
U isto
U isto (ukupno 100 gr kikirikija u ova 3 obroka)
V zelena salata, pecurke na žaru
HA ili beg od silnih sekiracija – Viski muška porcija
Danas
31. Mart – P dan – 57/91 – II deo – Proteinsko-Zelenosalatna nedelja
D: banana*
R: meso od svinjskog buta sa karijem, dinstano, velika zelena salata, šolja supe
V: malo neke povrtne čorbe (neutralno), zelena salata, 2 Tonusa
*opet banana za doručak, baš sam dosadna..…ispade tako najzgodnije, kad kupiš doručak u letu i pojedeš na ulici…a ne mora da se pere…..I bog stvori bananu….
Poslednja izmena od
Debeliccka u 31 Mar 2013, 21:51, izmenjeno 1 put ukupno.
5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...