A za sve dame koje upravo kuvaju ručkove, šaljem ispomoć:
Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!
Svim mamama sa foruma i njihovoj dečici koja kreću danas u školu, želim srećan i lep početak školske godine i što više petica u dnevniku!!!
Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!
Daj mi mama šibicu i malo benzina, Da zapalim školicu, da ne bude zima. refren Divan dan, divan dan našoj školi zadnji dan, Divan dan, divan dan našoj školi zadnji dan, Živela, živela da' bog da se srušila, Živela, živela da' bog da se srušila.
A kafućkalo i uz kafućkalo, red je da ja častim!!!
O pa kakav vocni tart... Bre Miso, za urednistvo si u najmanju ruku trebala da okrenes jagnjenCE, prasenCE, da dodas picenCE i mezenCE... Vidis da je sve to puno vitamina CE...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Jes' pa da me ovi što su danas na voćAncu omlate po tintari... A dok Duda i ja ne usavršimo ono integralno prase, poslužiće i ova praseća salata:
Kao što vidite, fale nogice... Ko je ćapio nogice, neka se javi?!