Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Lelica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od Lelica » pre 15 godine

slažem se za pilates..ja sam pre 2 godine išla na njega i super je, mada uopšte nije tako lako kao što deluje na prvi pogled :oops: Extrime gym ima stvarno dobr einstruktore (a nalazi mi se na ćošku ulice od skoro, hehe), mada su im cene zaista paprene :x
    A kod pilatesa je najbitnije disanje i položaj kukova...kao na plaži kad uvučemo stomak a isturimo kukove :wink: Kad se to usaglasi, ok je...držim vam palčeve sa vežbicama, a ja se i dalje kanim da počnem... :oops:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 15 godine

Joj, ljudi... što sam ja danas lenja. :cry: Možda bi trebalo da vratim one moje voćkice da me razvedre kad ustanem, trenutno sam počela da ih zaobilazim jer su malo dosadile. :evil:

Samo da upišem šta ručkam, pa bežim, čeka me toooona posla:

D: kriška hleba (20 g) sa ajvarom bez ulja
    R: isto, jogurt
    U: čorbica od praziluka i junetine (uz suvo rebarce i trun vina kao začin)
    V: izmena: pita

PS I dalje nema pomaka, variram između 49,9 i 50,2 već... vekovima.
    Poslednja izmena od dudank u 28 Oct 2009, 23:15, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • Lelica
    Amater
    Amater

ma ti si već na cilju, bre! :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Lelice, iskreno da ti kažem, cilj mi je da se slatko najedem k'o čovek bez griže savesti. :16: Tako da, s te strane gledano, još nisam na cilju... :roll:
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Nemoj da preteras.
    Ja imam previse losih iskustava sa tim.
    Pocnem sa tim, samo nekoliko dana da se sita najedem, a posle bude kao kod alkosa......
    Nekako uvek zavrsim sa 100kg.
    Ostani dosledna, jos uvek se nadam susretu i :pivo: . Treba da utvrdimo ko je bolji ti ili moja Nada.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ne brini se, Verka, ne dam da me ponese hranoholizam! :) Ma nisam ni gladna ni željna, i naučila sam da se kontrolišem, ali ima nekoliko mojih omiljenih jela koja su kalorijske bombe, nisam ih liznula mesecima. Vi'š kakav sam karakter. :D Nego da se sastanemo, ti i tvoja Nad ai ja... ehm, posle će da bude da smo ti pokvarile dijetu. 8)

Večeras sam pravila neku pitu za muškadiju, pa sam uspela da se ubacim s njima, pošto sam danas već klopala meso. Dijetalna varijanta, testo s kvascem, bez ulja, pa tanko na oklagiju... a onda svaki list posula nečim-svačim (crni luk na rebarca, malo rendanog sira, pečurke, trun suvog mesa da zamiriše) i pekla zasebno kao pice na prevrnutom plehu. Sutra ću da kukam ako vaga pokaže više... ali po mom računu je imalo maksimum 600 kalorija po piti, ne bi trebalo.
  • Lelica
    Amater
    Amater

Joj, draga, znam o čemu pričaš :oops: hehe... Al "ne daj se, Ines, ne daj se obrocima, moja Ines" :D
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Vidi koliko nas brine za tebe!
    Nemoj da se uobrazis.
    Druzenja ce biti, posebno sto moja Nada u pivu vidi i lek protiv kamencica, gde god da se nalaze.
    Meni inace pivo nije izazov kome bih lako podlegla, ali ako citava kuhinja mirise na jabucaru... muke moje.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Drage moje, hvala vam što brinete za mene! :009: - ali ja danas totalno ubrljah, ne s kalorijama, nego s kvalitetom jela. Ginem od posla :crybaby: i molim da me niko ne pita da li sam danas vežbala. Jelovnik mi je izgledao ovako:

D: preskočila
    R: neskafa
    U: malo jučerašnje pite

Nadam se da bar za večeru pojedem nešto vitaminsko...
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Dudo, jedna lasta ne chini prolece, pa ni jedan dan brljanja (a i nekoliko) nece uticati na tvoj cilj. Mozda bude mali zastoj, ali sredices ti to :)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

E, večeras je vala bilo celo jato. :( Danas a) nisam vežbala, b) nisam imala vremena za šetnju, c) u ponoć sam uzela JOŠ pite jer sam bila zaboravila da večeram, d) ne želim da znam koju paklicu cigara danas tučem. Šteta samo što mentalni napor ne troši kalorije, danas bih imala jedno 14 kila manje... Ma ne brinem se za to da li ću da dodam 200 grama, daleko sam od toga, nego znam koje sam loše navike imala i s koliko muke sam ih ispravila, počev od toga da ne jedem po ceo dan pa uveče natrpam šta stignem... i da pušim kao skot, da se ne krećem, da spavam danju a radim noću... i polako se gojim i padam duhom... Tako da mi današnji dan deluje zastrašujuće nalik mom starom "režimu", brrr. Sad na spavanje, pa krećem u borbu...
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Razumem o cemu pishesh .. a s obzirom da si i sama svesna u kom pravcu moze da ode - nemoj da ti takav nacin zivota predugo traje. I ja se plasim sebe i praznika koji dolaze .. s jedne strane nije u redu da deci ne priredim bogatiju trpezu, sa druge strane ne mogu da gledam i ne probam .. a ako probam ne mogu da se zaustavim na tome. Suma sumarum moze da bude fatalno po moju dijetu.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Najgora mi je u toj priči nesanica, s njom sam se borila godinama i prvi put sam sad uspela cela 2,5 meseca da sastavim s normalnim spavanjem, a onda su me zakačila brda posla i gledam kako sam začas počela opet da klizim sve dublje u noć. :cry: A to sve vuče jedno drugo... tako da danas ležem na kočnicu, uspela sam da se dignem u podne (napredak!), vaga je srećom milosrdna, i sad čekam da vidim šta će muž doneti od povrća, pa da isplaniram sebi obroke za danas, i ako opet nešto ubrljam, bilo s jelom, bilo sa spavanjem, samu ću sebe svečano da pljunem. :x

Eh, da, Beo... zimske čarolije... I ja se pitam kako ću, meni kreće frtutma od 3. decembra (sinu rođendan), pa do 20. januara (slava), sa sve dva Božića i godišnjicom braka... da ne pominjem Novu godinu... A stvarno ne ide da moji zobaju dvopek sa mnom... pa i ja bih malo da se osladim. Tako da sam zacrtala sebi dva plana koja bi eventualno mogla da pomognu, jedno je da se pod hitno uozbiljim i smaknem poslednje kilo, da bih imala mali "kredit" (mislim da je bolji sistem da se pooštri dijeta PRE krkanja), a drugo je da sastavim spisak onoga što nije pametno da jedem, i da polako ubedim sebe da ove godine mogu baš to i da preskočim, ne moram da jedem baš SVE što je na stolu. A tu je i rezervni plan C, ako ipak odlučim da se nakrkam, da to bude samo taj dan, a ne da posle još 3 ili 6 dana žljuvim ostatke koji se razvlače po kući... mislim da je to onaj gori deo, ti ostaci, jer tehnički ne možeš da se ugojiš za jedan jedini dan jela. Hm, ovo sve lepo zvuči ovako napisano, samo još da probam u praksi koliki sam karakter. Možda bi pomoglo da kupim pantalone za broj manje, pa da u njima provedem sve praznike. :D

PS Upravo sam imala žešću FA, mojoj banci hvala. :D Smakli mi greškom 20.000 sa računa pa sam pojurila kao besomučna, obišla sto krugova po banci kao tigar u kavezu dok su oni to rešili, došla kući... sad sam se izduvala i izmerila puls (prvi put sam se setila da izmerim posle hodanja), okruglo 124, ko zna koliki je bio. Dakle, šetnje... zakon.

Edit*: Konačno jedoh...

D: preskočen
    R: sendvič od 40 g integralnog hleba, kašike pavlake, lista suvog mesa (gruba procena - oko 200 kcal)
    U: salata, mlad sir, čorbica od povrća
    V: šnicla, salata... ne znam šta još da dodam a da ne bude hleb

Eh, da, i malo vežbica, čisto radi rastezanja. Uradiću još jednu turu večeras, nadam se.
  • Ruzica
    Amater
    Amater

od Ruzica » pre 15 godine

Dudo bas me ne cudi za puls, jos je bio i dobar :wink: :D
  • colovic
    Početnik
    Početnik

od colovic » pre 15 godine

dudo pa ti si sva turbo a i nisi brate ni D od debelog sad se brate malo cuvaj nezdravih(tako slatkih)poroka i to je to
    p.s.ja sve ovo vreme mislim da si ti iz beograda boze sto sam se ja pogubilaaaaa..... :16: :16:
    da su meni skinuli 20.000 meni bi puls bio 240 hehehe
Odgovori 9033 postova