melisa napisao:Mene interesuje da li je voćni jogurt koji sadrzi 87 kcal100gr dobar za jelo? Ne znam koliko ima masti. Našla sam takođe neki sa 0.1% masti, ali kod njega nema napisano koliko ima kcal.
Venomanapisao:A moze jos par informacija?
Bila slava danas...
Slavsko zito? Pita od pecuraka? Rolovani pileci raznjici u slanini? Sitni kolaci?
anna napisao:....koliko kcl ima pomfrit,pistaci,suve sljive,pecenje svinjsko(ovcije),bonzita,tonik?
Ella napisao:Kaloričnost prasetine zavisi od načina na koji je spremljena. Tako 100 grama ovog mesa može imati između 150 i 400 kcal.....prase možeš okretati na ražnju kada on sve svoje masnoće koje izbijaju na površinu upija jer se okreće+se premazuje uljem ili pivom , ako ga pečeš u rerni u plehu ostaje masnoća koju obično izlijemo (osim ako ne voliš moče? ), pa ni svaka prasetina nije jednako masno, ako prasetinu i dr.meso pečeš u onim vrećicama tu tek nema premazivanja i podmazivanja samo čaša vode, ....pa ako skineš kožicu, pa...
beatris napisao: Mislila sam da kokice imaju manje kalorija tako da je dobro sto si mi odgovorila da ne bih preterala sa njima!
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.