Odgovori 412 postova
Kufi protiv opake nemani (Spamuj me Stojane)
  • Hiz
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 9 godine

Re: Kufi protiv opake nemani

od Hiz » pre 9 godine

Kufi, ove slike su baš primer onih transformacija! Kad možeš to, možeš verujem sve u životu!

A mm je skraćenica za moj muž (njen, u ovom slučaju :) ).
  • Kufi
    Amater
    Amater

od Kufi » pre 9 godine

A to li je... :D Baratate ovdje nekim skracenicama, nisam ih jos sve pohvatao. :) Skontao sam da je FA fizicka aktivnost. VK dan je visoko kalorijski dan, ako se ne varam....

P.S. Eleonor, pozdravi muza! :)
    Nema sveca bez Velike Petke, ni pištolja bez duge devetke.
  • Bejb
    Početnik
    Početnik

od Bejb » pre 9 godine

Kada citam postove osecam jednu povecu dozu stida. Ne znam da definisem razlog. Ali toliko povrca ja u zivotu nisam unela, o vocu da ne govorim.

Sto se tice before/after, moj naklon :01:
    Ovo je ta odlucnost. Kad god kazem sebi da ne mogu, pogledacu u tvoje fotografije.

Ja na zalost mogu samo kontra efekat pokazati. Koliko sam bila mrsa, toliko sam sad prase :)

Svaka cast! :pivo:
    Slika

Najbolji način da izgubiš na težini je da zatvoriš usta
  • Kufi
    Amater
    Amater

od Kufi » pre 9 godine

Hvala Bejb. Ako ti ove moje slike mogu posluziti kao motivacija bice mi drago, na kraju krajeva zbog toga sam i dosao na ovaj forum. :)
  • Eleonor
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Eleonor » pre 9 godine

Jes, jes, moj dragi. Mi iste muke imamo pa evo i ovu bitku zajedno bijemo, hehehe. Jos poceh i da rimujem :D Elem, hvala za pozdrav, bice mu drago :mahalo:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

De, dera stručnjak pomagaj. Pozicija nogu na leg press-u za tanjenje butina? I da li opterećenje treba biti veće ili manje? Vjerujem da znaš gdje da pročačkaš taj podatak, ja nisam bila sretne ruke. Hvala.
  • Kufi
    Amater
    Amater

od Kufi » pre 9 godine

Polozaj nogu na presi je uvijek isti, ne znam na cemu ti radis. :shock:
    Ne postoji ciljno mrsanje, tj skidanje sala sa odredjenog dijela tijela. Jedini nacin da skines salo sa butina je da mrsas u globalu, pa ce organizam povuci salo i odatle. Ako mislis da ce ti butine biti tanke kada spadne salo i hoces da ih malo popravis misicima, onda idi na serije od 8 do 12 ponavljanja, i biraj tezinu tako da ti je zadnje ponavljanje bas zadnje, da posle njega ne mozes izgurati ni jedno vise. Drugim rijecima - ako mozes izvuci trinaesto ponavljanje tezina ti je prelagana, ako ne mozes izgurati 8 ponavljanja onda ti je pretesko. Nadam se da me razumijes. :)
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Narcisa, postoji nešto što pomaže za skidanje butina, ja sam išla na 10-ak tretmana u početku i još 5 posle nekoliko meseci (radila sam 1 u 7 dana). definitivno sam videla da se salo topi (za stomak mi nije pomoglo, nekom pomogne), ali ... mora biti odrađeno u proverenom salonu inače efekta nema.

To je kavitacija + elektrostimulacija - jedno bez drugog ne ide + obavezno minimum 2 l vode na dan.

Samo, dobro se treba raspitati o obučenosti onoga koji to radi, inače je samo bacanje para. Meni je zaista pomoglo u početku, kad je definitivno bilo materijala za topljenje. I ... nemam celulit, što je neverovatno, a možeš misliti koliko ga je bilo ...
    Ja sam vrlo skeptična kad su ovakve stvari u pitanju, pa nisam ni htela da pišem o tome, ali meni je zaista pomoglo ... bukvalno je topilo salo i celulit sa nogu i stražnjice.
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

Naravno da znam da se ne može ciljano smršati, ali u ostalim predjelima skoro ništa više nema za skidanje. Čitala sam nekada davno o tom položaju nogu i sada ne mogu da nađem nigdje. Ima na gornoj ivici rašireno i skupljeno i na donjoj rašireno i skupljeno. I ima neka fora koji položaj je za bildanje, a koji za tanjenje, isto kao i to sa težinama. Moram nastaviti da kopam...
    Leonida ti si imala sreću da nabasaš na neke učene. Ovdje u mom selu niko nema pozitivna iskustva + je papreno skupo.... Možda jednoga dana. :mahalo:
  • Kufi
    Amater
    Amater

od Kufi » pre 9 godine

narcisa napisao:Naravno da znam da se ne može ciljano smršati, ali u ostalim predjelima skoro ništa više nema za skidanje. Čitala sam nekada davno o tom položaju nogu i sada ne mogu da nađem nigdje. Ima na gornoj ivici rašireno i skupljeno i na donjoj rašireno i skupljeno. I ima neka fora koji položaj je za bildanje, a koji za tanjenje, isto kao i to sa težinama. Moram nastaviti da kopam...

Nije svaki organizam isti. Kod mene je zadnji spao stomak, kod tebe su mozda butine. Vidjao sam ljude koji su u licu savrseno normalni, a dole su ko bure. Tako da dogle god ne pocne misic da se nazire, ima se sta skinuti. :)
    Sto se tice broja ponavljanja, generalno pravilo je da se vjezbe za snagu izvode do 6 ponavljanja. Za masu i dobru definiciju 8 do 12. A sve preko 12 je za izdrzljivost.
  • Sax
    Amater
    Amater

od Sax » pre 9 godine

Za butine je i masaža odlična (meni su one najjači deo, prve se prošire, poslednje se smanje), samo treba biti uporan i redovan. Ja sam čak i neki ručni masažer kupila pre 100 godina, ali ne vredi, ne setim se da ga koristim, a kad se setim mrzi me :020:
    • start........ 79,9kg, 14.08.2020.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • Vedrana
    Amater
    Amater

od Vedrana » pre 9 godine

Vidim da se polemiše o tome kojim redosledom, sa kog dela tela se skida salo. Slažem se da nismo svi isti. Meni (koja nisam bila vežbač) su u najpre butine postale tanje, a podbradak me je mučio i dalje i kada je se salo na stomaku očigledno smanjilo. Hvala bogu, i podbradak uočljivo nestaje, a u međuvremenu mi se smanjila guza, nadlatkice, salo sa leđa. A u licu sam skroz druga osoba.
    Sa čučnjevima sam počela relativno skoro.
    19.09.2018. 103.3 kg
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Kontam da to zavisi i od gradje. Meni prvo spadne stomak, podbradak, pa zadnjica, ruke i noge dodju nekako poslednji na red...bitno da spada odakle god dobro je :D
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Tebi_Za_Ljubav napisao:Kontam da to zavisi i od gradje. Meni prvo spadne stomak, podbradak, pa zadnjica, ruke i noge dodju nekako poslednji na red...bitno da spada odakle god dobro je :D

Meni su se zadnji smanjili stomak i ruke ... u licu se prvo videlo, definitivno nije isto kod svakog ... i bila sam baš široka u kukovima (od mladosti), a užeg struka ... sad je nekako ... drugačije, ne znam da li će se vremenom namestiti ili je to prosto do godina ... :neznalica:
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

Kod mene stomak nikako da spadne :oops:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
Odgovori 412 postova