Iz tvojih usta Treshnjice u Bozije usi...sto se kaze...nekako se i ja tome nadam,al ne valja mi to...da se ne razocaram ako bude manje....iskreno ti hvala sto verujes u mene...
Joj zeneeee moje imam svasta nesto da vam pisem,a sad se ne setih nicega
Ajmo da krenemo od pocetka sto se kaze,a?
Odem ja danas lepo u prodavnicu da kupim mladi krompir,(to mi je zelja jos od proslog skrobnog kad ga je jela Narcisa)

pa je bilo tu jos breskvi,dinje,krastavca,luka,tikvice,banana,...i svega ostalog za kucu,za ostatak obitelji,i dodjem kuci umesto samo sa narandzama koje su mi se jele,i krompirom,...pune torbe i jos velikom kesom pride da me ramena odvaljuju sada ali eto...luda zena...
Da predjem onda odmah i na meny za danas,tj njega cu dopisati veceras,ostah mislim duzna za juce....
A da...jos jedna stvar,posto sam tesko izdrzala vodeni tj mislila na hranu i stvarno bila gladna od ujutru odma,rekoh sebi "ma casti se sutra Misice sta hoces brljaj ceo dan,nemoj biti tako utegnuta, opusti se jedan dan...nece zivot pobeci,ni dijeta,ali danas izdrzi vodeni dan,budi jaca od vodenka

"
I tako krenem dan zamisljajuci da cu pustiti sebe da vidim (pazite kao da to nisam sama ja,kao da je dve u meni...

) i rekoh za sta cu se prvo uhvatiti...jer sam jedna od onih sto volim slano,slatko,ukiselo,domace kuvano...daj mi mesa,sarme,peceno,kuvano,grillovano,paprikas,rolovano,pasulj,pirinac,grasak,soseve,cevape,pljeske,djuvec,od testa ne biram El pita (sama pravim...brate tu jos nesto da dodam...neka mi neko objasni lepo onako ko detetu kako da stavim slike na photobucket(kako li se pise,..bem li ga)), 'el kifle,'el ukiselo,slano,slatko...sve pravim i sve voooolimmmm....(i za dusu i za gusu)

,sto bi se reklo...o slatkom da ne pricam...sama pravim torte deci za rodjendan sa fondan masom...ma ne da se Falim al sam maJstorica kak'e nema....Banacanka u dusi...lepa i okrugla od spolja...(sad malo splasla

) i tako ti ja zamisljam sebe kako cu sutra reci sebi evo pojedi sta ti se jede...juce si bila dobra...doooobraaa...kad avaj...ustala i bilo je ovako...bas ovako:
Kasika lana pre svega
Proteinski 59/91
D: banana 7:00h
U: 1/3sendvica ostala od dorucka decijeg (semmel,salama,sir,) 8:00
U: nar 1/2,kafa 11:30
U: mix od 20ak komada nara,20gr brusnice,35 gr kikirikija 14:00
R: peceno pile,sa sve mascu namazano,1/2 integralne kifle, 3 mala mala krompirica uvaljana u moj recepAt,zelena salata,supa 3dc
V: pola,salata ista,bez hleba, 1 mali mali krompiric za kraj (da me zelja mine)
I castila se (na osnovu cega jel?) jedan Mancmellou (to je onaj sto me je sin pitao par puta mama ajde ja cu da ti dam,da da bas taj sa vodenog dana)...eh sta ti je sudbina pa bio mi je suuuudjen taj mancmellou...jer od 6kom,osta samo jedan...nemojte reci da nije subina
Eto sta ja hocu da kazem (jeste bilo brljanja) ali je bitno ono sto je u glavi,...tj bar je kod mene tako...ako kazem sebi nemoj...onda bas hocu...ako krenem sa namerom kao juce e bude kako bude onda mi neko vice sa ramena no-no...i u sustini dan i nije prosao tako lose...ja sam ocekivala da ce biti BRLJOVDAN i da ga necu ni upisati...eto...
A za centimetre cete biti obavesteni veceras,ili posle podne idem sad da nesto radim...valja zaraditi za 'leba danas

zivele vi meni sve