veruj Alexandra da je mnogo lakše izdržati nego što u samom startu pri samom pominjanju ceo dan na vodi to i izgleda ... za svaki slučaj neizdržive gladi spremi danas jednu lepo povrtnu čorbicu (ne iz kocke već sa povrćem ... može i neki mix za čorbe) i to pojedi ako ne možeš dalje izdržati ... to je najbolje rešenje a da neopteretiš stomak sa nečim drugim.
Definitivno najbolji dani u celoj UN dijeti sva 3x kada se stane na vagu posle vocnog->vodenog dana oduseviite se iz 1og puta znam da je makar za mene vodeni dan najjaci u celoj dijeti ne mislis na hranu, voda, cajevi laganica pozz
Moj prvi vodeni dan u ovom drzanju UN-dijete...Nije mi tesko pao. Nisam bila gladna-pila sam dosta vode, 2 kafe i cajeve od lipe i kukuruzne svile...Ali, sada me boli glava i imam osecaj slabosti u rukama i blagu mucninu...I dalje nisam gladna...Valjda cu izgurati ostatak...
Ne- na vodeni dan mozes piti obicnu vodu (sto vecu kolicinu), blage cajeve, kafu- bez secera i mleka...Ako bas imas jaku krizu, mozes skuvati supu od neutralnog povrca, ali mislim da ti ne bi trebao biti problem...Psihicki se spremi-organizuj i ispuni sebi dan i sve ce biti ok!!! Najgore je ako sedis i cekas da prodje!
Ama necu izbacila sam sve diet coke-pepsi diet sve napitke iz kuce..caj kafa, limunada bez secera i to vam je to...a vodeni dan mi pada 29 aprila...ouch..za to se trebam pripremiti i to dobro