Lela, tebi sam odgovorila u dnevniku...

Jos nikako da se odlucim da krenem sa dijetom.Prvo sam htela un dijetu,ali i ova tvoja mi se cini sasvim ok pa bih mozda i pre ovu pokusala jer mi odgovara satnica koju si napisala.Po tom rasporedu mi i bebiron rucka pa mogu i ja da se uklopim posle nje jer i rano ustajem.Merenje hrane mi nije problem,imam svoju digitalnu vagicu pa mi je to najlaksi deo svega
Pre par godina kilaza mi nije prelazila 57 kg,a sada imam 80
Dobro,ostalo mi je i od trudnoce,ali me je nekretanje sredilo.

mozes li mi reci sta bih mogla i na koji nacin spremljeno da jedem?Zatim,koliko dugo se drzi ova dijeta i kako nastaviti sa ishranom posle dijete,a da se kilogrami ne vrate.

Sto se tice soje,ja je volim obarenu u zacinima.Da li je to ok,ili ipak da je izbacim?
Inace,najkriticniji delovi kod mene su stomak,struk i butine

narocito popodne.Mada ja nisam ni jela nesto previse,mene vise unisti malo aktivnosti.

Praslin napisao:
ukupne dnevne količine:
JOGURT (500g) – sa što manje masnoće (manje od 2%)
HLEB ( do 150 g)– crni, raženi, integralni (sve sem belog i kukuruznog)
POVRĆE ( 400 g) - za sve vrste povrća
osim za: krompir, grašak, boraniju, pasulj, soja, sočivo, pirinač, kukuruz - to treba izbegavati u vreme kada želimo da skidamo kilograme ili da jedemo manjim količinama
SIR ( 100 g) – nemasni, mladi sir
VOĆE ( 350 g) - za sve vrste voća
osim za: banane, grožđe, sušeno voće, lešnik, kikiriki, orasi - to treba izbegavati u vreme kada želimo da skidamo kilograme ili da jedemo manjim količinama
MESO – kuvano : živinsko, teletina, juneće po 100g, ili posna riba 200 g
Dnevno može da se unese : 5ml ULJA i 3g SOLI, voda, kafa, čaj (nezaslađeno), 2-3 limuna
:Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.