Odgovori 1041 post
I ljubav sam pojela!
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

Re: I ljubav sam pojela!

od Tebi_Za_Ljubav » pre 8 godine

Pozdrav drugari :D
    Malo lutam svuda nekuda pa me zato i nema, samo da se upišem da je sve ok, pridržavam se lepo plana, ali kilaža sporo "nazaduje". Ne znam koliko komplex vitamina B utiče na to, i da li uopšte utiče, ali drugi razlog definitivno ne postoji. Neka ide svojim tokom, vreme svejedno prolazi :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 8 godine

B-vitamin je pakao. Ja sam rapidno vratila desetak kila kad sam bila na terapiji. Toliko sam bila gladna da sam čak i plakala. Pojedem puno ručka, popušim dve cigare i opet gladna kao vuk...+ koža mi je bila katastrofalna, imala sam bubuljice po leđima koje nikad prije nisam.
    Ne sikiraj se, doćiće to na svoje čim se skineš sa njega. :009:
  • Eleonor
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Eleonor » pre 8 godine

Meni izgleda podmecu taj B vitamin :D Salim se. Pokusaj da ga pijes neposredno pre jela tj.uz obrok ili odmah posle. Mozda malko pomogne...Kazu da kad se pije izmedju obroka, otvara apetit .
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Pozdrav :) ugrabih vreme da škrabam malo :)
    Ne znam koliko je ispravno, ali Vitamin B se trudim da pijem uveče pred spavanje, tako ga nekako najlakše podnosim, imam ga još za dve nedelje.

JElovik je ok, kalorije pod kontrolom, vaga se pomerila konačno, izgleda da me je upecao zastoj. Ćekam nedelju pa ću da vidim stanje.
  • Sax
    Amater
    Amater

od Sax » pre 8 godine

Ne znam da li je ispravno, ali mi deluje kao dobra taktika! Pre 7, 8 godina smo koleginica i ja jele neki med sa semenkama koprive i još nečim za krvnu sliku. Ja sam ga uzimala ujutru i po ceo dan sam bila gladna, mogla sam masno ćebe da pojedem, ona ga je uzimala uveče i samo je ujutru imala pojačan apetit.
    ...gladna kao vuk...+ koža mi je bila katastrofalna...
    vidiš ja sam mislila da je B vitamin baš dobar za kosu i kožu, makar koliko i za apetit :wink: nikad mi ne bi palo na pamet da može da ih pogorša.
    • start........ 79,9kg, 14.08.2020.
      trenutno.. 78,4kg
      cilj 68,5kg pa 65kg
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

I ja sam bila ubedjena da je vitamin B ok za kožu :(
    Čitala sam da on navodno ne povećava apetit već ga vraća u normalu :005: Limunada me spašava...natovarim se vodurine i preguram dan :D
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Onda je moja normala tepsija hrane :shock: .
    Lice katastrofa bilo + te bubuljice po leđima i nadlakticama. Ja se bila pravo zabrinula šta mi je sa tenom, i onda sasvim slučajno moja drugarica koja je bila na terapiji mi objasni da je do toga. Nju su ozbiljno rokali (sumnjali na multiplu, hvala bogu nije) i lice joj je bilo doslovno inficirano, nije mogla nigdje iz kuće...

Super što nemaš tegoba i jedva čekam da vidim neki tvoj minusić da dobijem vjetar u leđa. :009:
  • Helen
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

od Helen » pre 8 godine

Znači piješ još dve nedelje vitamin B pa pauza ili je to kraj terapije? :)
    visina 157cm, godine 26
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

A ona kaže: :D " Luda noć...ja sam bila mamina princeza sve do sad i ne znam šta mi bi"

Nadam se da je to kraj terapije. Ovih dana ću ići na kontrolu kod interniste pa ću da vidim šta kaže.
    Ne bih da silujem moj jadni želudac lekovima ako nije neophodno, pa makar to bili i vitamini.
    Mislim da se hranim dosta pravilno i kvalitetno i da nemam neki problem sa vitaminima, a i ako ima volela bih da to utvrde, a ne da pijem nešto "zato što sam bleda" i zato što ne znaju šta je u pitanju :D .
    Narciso...moj minus i ja se ganjamo kao kojot i ptica trkačica :D. Evo ga samo što nije...i onda opet nije :D :D
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Ali postoji i ona epizoda kad ju je konacno skembao :wink: .
    Jesam to sad kao presisala? :007:
  • Helen
    Amater
    Amater

od Helen » pre 8 godine

To i ja mislim, hraniš se prilično zdravo, verujem da vitamina unosiš dovoljno u organizam. Meni doktori redovno govore da sam bleda (čak su mi pravili problem prilikom vađenja sanitarne knjižice za posao, a to je vrlo rutinski pregled). Ne znam kako da im objasnim da mi ništa ne fali nego prosto imam jako svetlu kožu :010:
    Nadam se da je kraj terapije :)
    visina 157cm, godine 26
  • Eleonor
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Eleonor » pre 8 godine

Kod doktora po p.s. u bude anemija ili vreme ne ide na ruku... I tako cele godine nikako vreme da se namesti :?
    Ne brigaj za minus, sad kad vaga poludi pa padne 3-4 kila i ti pravo u osmice :)
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Jesam ja bila bleda, al sam imala vrtoglavice, ali " s obzirom da ne znamo šta ih izaziva, de malo da te nakljukamo svim i svačim možda i potrefimo" :D

Narciso... :skakutalo: za sad si u prednosti, u nedelju "okršaj" :D
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Merenje zakazano za danas. vaga kaže 91,2kg....pa niti sam nesto oduševljena niti sam razočarana...uglavnom pomaka ima. Ovo je bilo najtežih 30 dana i najteže skinutih 1,6kg.
    Danas se skidam sa bilo kakvog režima. Sutra krećem ponovo...
  • Helen
    Amater
    Amater

od Helen » pre 8 godine

Nema razloga da se osećaš razočarano, prošli mesec si imala neverovatne minuse iz nedelje u nedelju, ovaj mesec malo slabije ali ipak minus! Plus si bila pod terapijom vitamina B. Kad napraviš ravnotežu, za dva meseca si skinula čini mi se 9kg? Nije li to fenomenalno? Ja mislim da jeste! :headbang: Mnogo vas je pri kraju tikera :veseljak:
    visina 157cm, godine 26
Odgovori 1041 post