Tebi krsta, meni plećke... Bila su i kod mene zablokirala krsta, ali to je samo od sebe otišlo s kilogramima. Baš se pitam da li ću danas uspeti da uradim pet...

Ali možda sam pametno uradila što sam juče išla lagano, danas nemam ni u od upale mišića, samo sam malčice istegla rebarca. Uradila sam samo osnovne (ono što ja zovem "zagrevanje za zagrevanje"), pa ću vrlo oprezno da povećavam.
E sad, noćas sam imala manji brlj... radila sam do jutra (ne znam šta mi bi, taman sam se naučila da noću spavam), tako da sam jutros morala da pojedem nešto. Izabrala sam što manje zlo, dve male čaše soka od paradajza i krišku hleba od 20 g, ukupno negde oko 115 kcal, ali je paradajz bio slan pa sam se usolila i ja... i sad ločem vodu kao nezdrava, ili kao zdrava, svejedno, i toliko bućkam da nisam mogla da doručkujem. Ne znam šta jedem, upisaću... uželela sam se lepih salata, mogla bih nešto da smućkam na tu temu.
Edit*:
D: preskočen
R: salata od krastavca, rendane šargarepe, sira, 40 g hleba
V: šnicla, salataDa upišem i simboličnu FA: i dalje samo početničke serije zatezanja i razgibavanja (uz zvučne efekte tipa "krc-krc"

), celih 6 trbušnjaka, lepa serija čučnjeva i polusklekova (na polici od vitrine); nije bilo šetnje, ali zato je bilo trčkanje i skackanje, uspela sam čak i da se oznojim, što je za mene podvig. I pitanje u vezi s trbušnjacima: je li OK da u početku poduprem noge, dok uopšte osposobim tu regiju mišića?