Ružo, eto, da nisi pitala, ne bih ja sela i tačno izračunala crno na belo koliko jedem.

To je to... oko 1700 (plus poneko pivo), a dok sam održavala onu težinu oko 50, unosila sam 1600 (plus poneko pivo ili brlj-dan), znači, dobra mi je procena da ovo ne treba mnogo da se smanjuje. Samo još da nađem tih 100 kojih mi neće biti žao da se odreknem.
Anči, tako nekako i računam... ako sad pritegnem ishranu na ono što Mrša kaže dva lista salate u tanjiru, šta ću tek da radim za 10 ili 20 godina... da jedem iz praznog tanjira?

Zato mora dugoročno da se razmišlja, želim da budem zgodna starija gospođa, kao i ti uostalom.

Mršo, samo ti prizivaj, još mi treba da mi bane Ankica u dnevnik (i da mi kaže da nije dobro što sam na high-carb dijeti

).
Magi, ja tom testu netolerancije ič ne verujem, ali ako ne voliš pivo, to je već druga stvar... ja pa vino ne volim da vidim, popijem špricer onda kad želim da čitavo veče lizućem jednu čašu. U stvari je mnogo dobro rešenje da jedemo i pijemo ono što ne volimo... pre bi se smršalo.
Sinoć je bilo veče karfiola... mm se velikodušno odrekao svog dela, tako da sam iz dvaput pojela SAV karfiol, to jest 1200 g karfiola sa nekih 30-40 g slanine, nepunom kašikom butera i pola pavlake. Kalorijski regularno, samo što sam posle toga jedva disala. Danas pravim isti karfiol, ali ga ima manje, pa ću možda još nešto da dodam, upisaću jelovnik posle (pošto je sve ostalo identično kao juče).